The Affair - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » The Affair

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: The Affair

ruszył finałowy sezon i zapowiada się na najlepszy smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: The Affair

Ja nie przebrnęłam przez 3. sezon. Mam wrażenie, że nakręcili go tylko po to, by dalej zbijać kasę. Może zaspoilerujesz co się dzieje w 3. sezonie po 2. ?:D Pewnie Noah zaczyna kręcić z tą poetką/nauczycielką/kij wie kim ona tam jest... roll

3

O ile o "Grze o tron słyszałem"( choć nie oglądałem ani jednego odcinka) , to o tym nie słyszałem w ogóle..

4

Ja uważam ze serial jest super smile

5

A co to jest?
Sorry, jeśli jestem nieco "wsteczna".

6

Salomonka napisał/a:

A co to jest?
Sorry, jeśli jestem nieco "wsteczna".

Serial o tym jak romans wpływa na rodzinę. W tle jest też wątek dochodzenia w sprawie morderstwa.

7

Pierwszy sezon mi się podobał, drugiego część obejrzałam i już potem nie mogłam patrzeć na tego całego Noah. Dajcie znać jak to się skończy, bo jestem ciekawa ale nie przebrnę przez te odcinki.

8

chomik9911 napisał/a:

Pierwszy sezon mi się podobał, drugiego część obejrzałam i już potem nie mogłam patrzeć na tego całego Noah. Dajcie znać jak to się skończy, bo jestem ciekawa ale nie przebrnę przez te odcinki.

Drugi sezon skończył się tak, że pokazało się, że typek został potrącony przez pijaną żonę, która jechała w asyście męża, tyle tylko dlatego, że kochanka męża wypchnęła typa na ulicę, gdy stał się natarczywy. Żona i mąż mieli skierować w sądzie oskarżenie na kochankę, ale Noah się ogarnął i przyznał się do winy,więc go skazali.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » The Affair

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024