ruszył finałowy sezon i zapowiada się na najlepszy
Ja nie przebrnęłam przez 3. sezon. Mam wrażenie, że nakręcili go tylko po to, by dalej zbijać kasę. Może zaspoilerujesz co się dzieje w 3. sezonie po 2. ?:D Pewnie Noah zaczyna kręcić z tą poetką/nauczycielką/kij wie kim ona tam jest...
O ile o "Grze o tron słyszałem"( choć nie oglądałem ani jednego odcinka) , to o tym nie słyszałem w ogóle..
Ja uważam ze serial jest super
A co to jest?
Sorry, jeśli jestem nieco "wsteczna".
A co to jest?
Sorry, jeśli jestem nieco "wsteczna".
Serial o tym jak romans wpływa na rodzinę. W tle jest też wątek dochodzenia w sprawie morderstwa.
Pierwszy sezon mi się podobał, drugiego część obejrzałam i już potem nie mogłam patrzeć na tego całego Noah. Dajcie znać jak to się skończy, bo jestem ciekawa ale nie przebrnę przez te odcinki.
Pierwszy sezon mi się podobał, drugiego część obejrzałam i już potem nie mogłam patrzeć na tego całego Noah. Dajcie znać jak to się skończy, bo jestem ciekawa ale nie przebrnę przez te odcinki.
Drugi sezon skończył się tak, że pokazało się, że typek został potrącony przez pijaną żonę, która jechała w asyście męża, tyle tylko dlatego, że kochanka męża wypchnęła typa na ulicę, gdy stał się natarczywy. Żona i mąż mieli skierować w sądzie oskarżenie na kochankę, ale Noah się ogarnął i przyznał się do winy,więc go skazali.