Pomozcie bo nie wiem co robic. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pomozcie bo nie wiem co robic.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pomozcie bo nie wiem co robic.

Od 4 lat jestem w zwiazku a od 2 zaręczona. Jakies nie całe 3 lata temu moj facet mnie zdradził ze swoją byłą z ktorą był przede mną. Wybaczyłam mu chociaz nie było łatwo. Nie miał z nią kontaktu zadnego az do chwili kiedy pokłucilismy sie i odblokował ją na fb a ona zaprosiła do znajomych. Pogodzilismy sie i powiedział mi o tym ze tak jest. Nawet niedawno na msg napisała mu zyczenia imieninowe. Powiedziałam ze nie podoba mi sie to i zeby ja zablokował ale on twierdzi ze niech sobie popatrzy i wie jaki jest szczesliwy ze mną. Mysle ze to on chce widziec i wiedziec co u niej bo cały czas jest sama. Nie słucha mnie i uwaza ze wymyslam. Ze jest mu obojetna. Nie do konca w to wierze i mysle o odejsciu. Za bardzo mnie to boli. Co robic????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomozcie bo nie wiem co robic.

Odejść

3

ODEJSC

4

Pani beata1976 napisał/a:

Od 4 lat jestem w zwiazku a od 2 zaręczona. Jakies nie całe 3 lata temu moj facet mnie zdradził ze swoją byłą z ktorą był przede mną. Wybaczyłam mu chociaz nie było łatwo. Nie miał z nią kontaktu zadnego az do chwili kiedy pokłucilismy sie i odblokował ją na fb a ona zaprosiła do znajomych. Pogodzilismy sie i powiedział mi o tym ze tak jest. Nawet niedawno na msg napisała mu zyczenia imieninowe. Powiedziałam ze nie podoba mi sie to i zeby ja zablokował ale on twierdzi ze niech sobie popatrzy i wie jaki jest szczesliwy ze mną. Mysle ze to on chce widziec i wiedziec co u niej bo cały czas jest sama. Nie słucha mnie i uwaza ze wymyslam. Ze jest mu obojetna. Nie do konca w to wierze i mysle o odejsciu. Za bardzo mnie to boli. Co robic????

olej goscia... szkoda nerwów...niech wie co stracił

5

Też radzę odejdź.On nie powinien być blisko z jakąkolwiek kobietą poza Tobą

6

Ale co on takiego złego zrobił? Nie ukrywa przed Tobą tego faktu, więc w czym problem?  On nie jest Twoją własnością, ma prawo pisać z koleżanka...chociaż z tego co piszesz, to nawet nie jest rozmowa tylko życzenia imieninowe. 

Jeśli będziesz mu robić takie dziwne problemy cały czasy, gwarantuję Ci, że ucieknie od Ciebie bardzo szybko.

7

Paulax92 napisał/a:

Ale co on takiego złego zrobił? Nie ukrywa przed Tobą tego faktu, więc w czym problem?  On nie jest Twoją własnością, ma prawo pisać z koleżanka...chociaż z tego co piszesz, to nawet nie jest rozmowa tylko życzenia imieninowe. 

Jeśli będziesz mu robić takie dziwne problemy cały czasy, gwarantuję Ci, że ucieknie od Ciebie bardzo szybko.

Nie z kolezanka tylko z byla dziewczyna i z kochanka.

8

Moim zdaniem, partner Autorki własną grę z byłą prowadzi. Sądzę, że nie zapomniał dotąd porzucenia, a raczej sposobu, w jakim się to odbyło.
Miałkie to i sztubackie w sumie, ale zalazło za skórę.
Moja rada jest taka, by porozmawiać z nim.
Nie o niej, a o Was dwojgu.
Dowiedzieć się należy, Zimowa..., kim dla niego jesteś.
Bo jak dotąd, plastrem chyba. Mimo oświadczyn itp.
Wprost i w twarz rzucić mu Twoje obawy. Jak najszybciej.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pomozcie bo nie wiem co robic.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024