Ultimatum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Ultimatum

Witam ,znajduje się w bardzo złej sytuacji Mój facet jest zapatrzony w swojego przyjaciela który sprowadza go na zła drogę.. skąd to wiem sam mi o tym powiedział..

Moja historia z X trwa już prawie 2 lata z czego już raz doszło do zdrady z jego strony owszem nie powinnam mu wybaczać i ja o tym wiem ale miłość jest ślepa.. sam przyznał że przyjaciel ma na Niego zły wpływ i obiecał mi że zerwie z Nim kontakty ale nic z tego nie wyszło,staram się być na każdym kroku,pomagac mu ale też nie przesadzać i trzymać go na łańcuchu ,wychodzi gdzie tylko chce,staram się nie narzucać.. bo wiem że On sobie nie pozwoli żeby "dupa" mówiła mu co ma robić..
Cokolwiek się nie stanie zawsze Przyjaciel wie pierwsz,problemy w rodzinie .. no kurw*^ cokolwiek,już naprawdę mam tego dość. Chciałbym być wkoncu szczęśliwa. Rozmowa z Nim zawsze kończy się tak samo,płaczem.. zawsze obiecuje że to się zmieni ale nie widzę rezultatu.. proszę pomóżcie mi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ultimatum

Skoro jesteś jego „dupa” to chyba wiesz co robić - gęba na kłódkę i dostosuj się do pancia smile

3

No skoro trwa to już dwa lata i się nie zmieniło to czemu uważasz, że nagle się zmieni? On nie traktuje Cię poważnie. Twoje akcje o kolegę on bierze prawdopodobnie jako "trucie dupy", wie że pogadasz, popłaczesz i nic się nie zmieni. Najlepsze co możesz to zachować się z godnością i go rzucić.

4

Czyli ciagle to samo, a Ty myslisz, ze on sie odmieni...hmm. Czy to nie jak definicja szalenstwa?

5

Właśnie chodzi o to, gdy przyjaciela nie ma jest super naprawdę facet ideał ale gdy tylko idzie do pracy a pracujemy razem to zaczyna się jazda...
Pozwalam na dużo odeszlam już dwa razy,za każdym razem starał się żebym wróciła..

6

Jestes jego dupa, znajdz faceta dla ktorego bedziesz sercem.

Ale tego noe zrobisz "bo to ideal"
Tylko za pare miesiecy lat nie wracaj tutaj z kolejnym placzem

7

Kolejny przykład, gdzie kobieta trzyma się bad boya, jak rzep psiego ogona.

8

Mój poprzedni związek trwał 4lata i wkoncu postanowiłam odejść było ciężko bo przez prawie rok niemiłosiernie cierpiała Michał o wszystkim wiedział bo znał mojego poprzedniego partnera i wiedział przez co przechodziłam i nie chce  wchodzić w takie samo "bagno", a jednak potrafił mnie w identyczny sposób zranić..
Ja nie chce od Was litości tylko proszę dajcie mi trochę wsparcia żebym wkoncu wzięła się w garść!

9

Będąc z nim nigdy nie będziesz szczęśliwa i dobrze to wiesz. Przestań bać się rozstania tylko to zrób i zacznij w końcu żyć normalnie. Też byłam w gównianych związkach. Nawet nie wiesz jakiego pozytywnego kopa daje rozstanie z toksykiem. Polecam.

10

Dziękuję za rady! Zbiorę w sobie siły i wkoncu to zrobię!

11

Emilia ma 100% racji - ja po 5 latach zostawiłam toksyka i dostałam mega dawkę pozytywnej energii smile

12

potwierdzam za JAzzmine i emilia- po zerwaniu z toksykiem  odczulam ULGĘ. Wielką ULGĘ .

13

potwierdzam za JAzzmine i emilia- po zerwaniu z toksykiem  odczulam ULGĘ. Wielką ULGĘ .

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024