Co mam o tym myśleć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam o tym myśleć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co mam o tym myśleć?

Poznałam prawie miesiąc temu o 3 lata starszego chłopaka ode mnie (24 lata). Spotykamy się, mamy kontakt. Lecz on jest rzadko na mesengerze, przez co rzadko piszemy w ciągu dnia. To akurat nie jest jeszcze największy problem. Nie potrafię odczytać jego intencji względem mnie, z jednej strony widać, że jest mną zainteresowany-zawsze godzi się na spotkania, kiedy to ja je proponuje, on też proponuje, lecz irytuje mnie np to, że nie potrafi do mnie czasami napisać po spotkaniu, czasami sama muszę do niego pisać pierwszą. Natomiast gdy już się widzimy, potrafimy 10 godzin ze sobą siedzieć i rozmawiać. Do seksu jeszcze nie doszło, choć on widać, że jest chętny. Już sama nie wiem co myśleć, niby mówi, że zależy mu na czymś poważnym, a ja nie wiem na czym stoję. Nie potrafię odczytać jego intencji względem mnie. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Czuje, że coraz bardziej zaczynam się angażować, a nie chce się zawieść.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-07-01 08:15:34)

Odp: Co mam o tym myśleć?

Jeśli chodzi o jego intencje, to warto szczerze zapytać. To naprawdę nie boli.

A to, że nie piszecie na messengerze... może on jest po prostu normalny i woli rozmawiać w realu? Sama przyznaj, jak się spotykacie, to jest wszystko ok, a Ty się próbujesz czepiać, że on do Ciebie nie pisze... trochę to niedojrzałe.

3

Już pisałaś o tym chłopaku i nadal masz ten sam problem. Nie pisze często na messengerze,bo może nie lubi i tyle. Co to jakiś priorytet teraz,że facet musi pisać co chwilę na messengerze,bo jak nie pisze, to mu nie zależy? Skup się na spotkaniach na żywo i nie szukaj problemów na siłę.

4

Cyngli napisał/a:

A to, że nie piszecie na messengerze... może on jest po prostu normalny i woli rozmawiać w realu?

Albo ma inne zajęcia np. praca. smile

5

Autorko, jeden chłopak = jeden wątek.
Nasz regulamin wyraźnie zabrania dublowania tematów.
Zapoznaj się ponownie z naszymi zasadami i stosuj się do nich.
Moderator IsaBella77

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam o tym myśleć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024