taka sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-02 22:49:25)

Temat: taka sytuacja

Cześć Wszystkim...

Mam do Was pytanie, a mianowicie, co myślicie o takiej sytuacji, że jakaś para ogląda sobie razem film i nagle kobieta, widząc pewnego aktora na ekranie telewizora, mówi do swojego mężczyzny "ależ On jest wulgaryzm przystojny!"...? Pytam, bo mi się taka sytuacja przydarzyła kilka dni temu z moją dziewczyną, o co ostro się z Nią pożarłem... Dodam, że jesteśmy razem od 3-ech miesięcy i nie jest to już pierwszy raz.........

Z góry dzięki za Wasze odpowiedzi, pozdrawiam,
kuba

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: taka sytuacja

Masz niskie poczucie własnej wartości kolego. Ta dziewczyna o tym wie i jeździ Ci po nosku. smile
A przecież jest rzeczą oczywistą, że są przystojni aktorzy. Tak samo jak są piękne aktorki. Tylko pytanie. Co z tego wynika? Dla waszego związku nie wynika z tego nic. smile

khorne napisał/a:

Cześć Wszystkim...

Mam do Was pytanie, a mianowicie, co myślicie o takiej sytuacji, że jakaś para ogląda sobie razem film i nagle kobieta, widząc pewnego aktora na ekranie telewizora, mówi do swojego mężczyzny "ależ On jest wulgaryzm przystojny!"...? Pytam, bo mi się taka sytuacja przydarzyła kilka dni temu z moją dziewczyną, o co ostro się z Nią pożarłem... Dodam, że jesteśmy razem od 3-ech miesięcy i nie jest to już pierwszy raz.........

kuba

Jakby to była żona, to myślę, że sąd bez problemu przyznałby Ci rozwód z jej winy...
Serio? Aktorzy nie są przystojni??? Przecież jakby nie byli, to kto by ich oglądał...

4

Brzmi trochę jak żart smile No sorry, dziewczyna nie jest ślepa. Ty nie dostrzegasz urody aktorek? To że uważamy kogoś za przystojnego to nie zdrada i wybacz szczerość, ale pożarciem się z nią o to zrobiłeś z siebie koncertowego idiotę

5

santapietruszka napisał/a:

Serio? Aktorzy nie są przystojni??? Przecież jakby nie byli, to kto by ich oglądał...

Luis de Funès aż uśmiechnął się w trumnie wink

Do autora: musisz popracować nad sobą, nad poczuciem własnej wartości. Jak ci się uda i zrozumiesz na czym polega bycie ze sobą może nawet kupisz jej bilet do kina na "Aquaman"a

6

khorne napisał/a:

Cześć Wszystkim...

kuba

Ohoho, chyba czyjaś krucha samoocena poważnie się chwieje :-P
Dopiero co w innym wątku pisałam, że w partnerze ceni się całokształt, a nie tylko wygląd zewnętrzny a Ty urządzasz dziewczynie awantury, bo dostrzegła urodę innego mężczyzny.
Chciałbyś żeby świata poza Tobą nie widziała czy tylko ma udawać, że jest ślepa, żeby Twoja samoocena nie cierpiała?

7

Zwróciłabym uwagę dziewczynie, żeby nie przeklinała.

8 Ostatnio edytowany przez khorne (2019-01-03 18:09:21)

PodPseudonimem napisał/a:

zrobiłeś z siebie koncertowego idiotę

To jest właśnie powód dla którego unikam for internetowych, jak i ogólnie dyskusji z kimkolwiek, gdziekolwiek przez tzw. "sieć"... Zarówno mój post powyżej, który zaczął tę dyskusję, jak i ten, który właśnie czytacie są moimi pierwszymi postami na jakimkolwiek forum, czy grupie dyskusyjnej od chyba dekady... Zakładając ten temat, aż normalnie drżałem "czy ja, aby na pewno dobrze robię" zważywszy na świadomość z czym mogę się tutaj spotkać...

I żeby było jasne - nie mam pretensji o to, że ktoś grzecznie zarzuca mi niską samoocenę, bo tak też i w rzeczywistości jest, zgadza się, bingo, jestem zakompleksionym facetem... Natomiast nazywanie mnie od razu idiotą ("koncertowym"!) sprawiło jednak, że naprawdę pożałowałem tego, iż ponownie stałem się częścią tej "przestrzeni frustracji i nienawiści" jaką są dyskusje w internecie...

Dziękuję za uwagę. Temat można zamknąć.

9 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-01-03 18:48:46)

khorne napisał/a:
PodPseudonimem napisał/a:

zrobiłeś z siebie koncertowego idiotę

To jest właśnie powód dla którego unikam for internetowych, jak i ogólnie dyskusji z kimkolwiek, gdziekolwiek przez tzw. "sieć"... Zarówno mój post powyżej, który zaczął tę dyskusję, jak i ten, który właśnie czytacie są moimi pierwszymi postami na jakimkolwiek forum, czy grupie dyskusyjnej od chyba dekady... Zakładając ten temat, aż normalnie drżałem "czy ja, aby na pewno dobrze robię" zważywszy na świadomość z czym mogę się tutaj spotkać...

I żeby było jasne - nie mam pretensji o to, że ktoś grzecznie zarzuca mi niską samoocenę, bo tak też i w rzeczywistości jest, zgadza się, bingo, jestem zakompleksionym facetem... Natomiast nazywanie mnie od razu idiotą ("koncertowym"!) sprawiło jednak, że naprawdę pożałowałem tego, iż ponownie stałem się częścią tej "przestrzeni frustracji i nienawiści" jaką są dyskusje w internecie...

Dziękuję za uwagę. Temat można zamknąć.

Ufff... naprawdę łatwo Cię urazić.
Może rzeczywiście jako osoba o cieńkim naskórku lepiej, gdy będziesz unikał podobnych miejsc.
Jak się tu jeszcze miałbyś zjawić, to mam dla Ciebie dwa rozwiązania dla problemu, z którym tu się pojawiłeś.
Po pierwsze, możesz swojej dziewczynie powiedzieć wprost, że masz niską samoocenę, że Twoja uroda, Twoja historia, Twoja rodzina czy co tam jeszcze masz w zanadrzu zrobiło to z Tobą i w związku z tym nie życzysz sobie komentarzy o urodzie innych mężczyzn, bo Cię to boli. Potem możesz liczyć, że albo uszanuje Twoją prośbę, albo nie.
Po drugie, możesz zacząć pracować nad swoją samooceną. Chyba nie jest z Tobą źle, skoro Twoja dziewczyna jest z Tobą w związku. Na pewno masz w zanadrzu atuty, które Cię wyróżniają, ale wolisz skupuać się na swoich słabych stronach. Zmień to i postaw na to, co w Tobie piękne i wyjątkowe.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024