Chłopak na wakacjach z kolegami? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chłopak na wakacjach z kolegami?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez zamyslona1188 (2018-12-01 14:02:32)

Temat: Chłopak na wakacjach z kolegami?

Hej, mam pewien problem.
Mój chłopak wyjechał na zagraniczne wakacje na 2 tygodnie ze swoimi kumplami, z którymi zna się od dziecka. Widują się 2 razy w roku: na święta i właśnie na takim wyjeździe raz do roku. Jesteśmy razem 1,5 roku. Rok temu też był z nimi na wakacjach, ale byliśmy razem dość krótko i wszystko było ustalone zanim się poznaliśmy. Teraz początkowo miałam jechać z nimi. On jest 10 lat starszy ode mnie, ma lepszą sytuacje finansową. Kiedy planowaliśmy ten wyjazd ja zarabiałam bardzo mało. On chciał mi po części sfinansować ten wyjazd, bo to dość droga zabawa, ale ja musiałabym też coś do tego dołożyć. Od tego czasu moja sytuacja finansowa znacznie się poprawiła, ale miałam na głowie dużo innych, ważniejszych wydatków. Wszystko było ustalone od ładnych kliku miesięcy. Pytał się czy nie będzie mi smutno i czy na pewno nie chcę jechać. Nie miałam nic przeciwko temu, uznałam, że należy się mu  czas tylko z kolegami. Każdy tego potrzebuje. Dodam, że na wiosnę zabrał mnie na wakacje, za które płacił w całości sam. Tydzień temu przed wyjazdem na obecne wakacje dał mi bukiet róż ''żebym nie tęskniła tak bardzo'' powiedział, że będzie tęsknił.
Niby to wszystko rozumiem, ale jednak czuję się zazdrosna o to, że on sobie odpoczywa, a ja chodzę do pracy... Za rok mamy już na 100 % lecieć razem i na wiosnę też.
Nie mam problemu z tym, że może mnie zdradzać itp. Ufam mu w 100% i wiem, że by tego nie zrobił.

Co myślicie? Czy mam powody do zmartwień?
Czy to zupełnie normalne, że pojechał z kolegami? W końcu sobie na to zapracował....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak na wakacjach z kolegami?

Nie masz żadnych powodów do zmartwień.
To ich tradycja i nie ma w niej absolutnie nic złego.

3

podpisuję się pod Cyngli, to normalne, możesz wyluzować

4

zamyslona1188 napisał/a:

Niby to wszystko rozumiem, ale jednak czuję się zazdrosna o to, że on sobie odpoczywa, a ja chodzę do pracy...

Byłabym w stanie zrozumieć wiele powodów Twojego niepokoju, ale tego, że jesteś zazdrosna o sam fakt, że on ma po prostu lepiej od Ciebie, bo poleciał na urlop, na który zresztą sam sobie zapracował - tego nie rozumiem.

zamyslona1188 napisał/a:

Co myślicie? Czy mam powody do zmartwień?

Ty nie, ale on chyba tak.

5

skoro mu ufasz, jak piszesz, to nie rozumiem ocb. boleć może w takiej sytuacji tęsknota, ale tu o tym ani słowa.
wyczuwam tzw. klasyczny "ból dupy". co jest oznaką niedojrzałości. ot co.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chłopak na wakacjach z kolegami?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024