Czy takie relacje między kuzynostwem są normalne? Co sądzicie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy takie relacje między kuzynostwem są normalne? Co sądzicie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Czy takie relacje między kuzynostwem są normalne? Co sądzicie ?

Witam . wink
Mam kuzyna starszego o kilka lat, który za każdym razem gdy mnie widzi kręci się obok mnie, chce mnie  przytulać,w żartach mówi rózne rzeczy np. że ma na mnie ochotę,albo że nie szuka dziewczyny bo ma mnie wink. Ogólnie jest fajnie-troszczy sie o mnie,jest dla mnie dobry, czesto sie ze mna kontaktuje , ale ogólnie to miły chłopak i nie podejrzewam go o nic.Jednak kiedyś sie zdenerwowałam i kazałam mu wyjaśnic co nieco … powiedział wtedy, że nie ma nic na myśli, że po prostu kocha mnie jak rodzinę.
Myślę, że lubi mnie albo po prostu przelewa na mnie swoje uczucia, brakuje mu bliskosci i zapełnia pustkę, bo u niego to świętość jak kogoś ma.Prawie cały czas jest singlem, miał 2 dziewczyny na krótko.
Ew. udaje, bo i do tego mógłby być zdolny jako że nasi rodzice to rodzenstwo a moj tata pomógł mu w zyciu bardzo duzo i on tez jest takim człowiekiem ze ludzie sie go boja a kuzyn to strachliwy tchórzyk który wiele rzeczy robi dla swietego spokoju.Ale to juz najgorsza z opcji,choc mozliwa..

Chciałabym wiedzieć, co sądzicie o jego zachowaniu.
Momentami czuje sie niezrecznie gdy mnie przytula … Nie chowalismy sie razem . Była sytuacja ze sie rozpedzil i złapał mnie za kolano i pocałował w szyje a potem mówił,ze sie wygłupiał .

Rodzice się dowiedzieli i robią awantury, jego rodzice powiedzieli, że stracili syna, wszystko wyolbrzymiają
Moi też sie od niego odwrocili.Brat go ochrzanil z gory na dol za to zachowanie.
Czy to naprawde  takie zle?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy takie relacje między kuzynostwem są normalne? Co sądzicie ?

Mnie tam nigdy żaden kuzyn nie mówił, że ma na mnie ochotę i nie całował mnie w szyję.
Sama piszesz, że czujesz się niezręcznie, gdy on jest blisko. Więc coś jest chyba nie tak?
Kuzyn to rodzina, jak bliska, to sama wiesz. Ile masz lat?

3

Rodzice chyba słusznie się martwią, bo to nie jest typowe zachowanie kuzynowskie. To bardzo bliska rodzina, a całowanie po szyi czy łapanie za kolano to gesty zarezerwowane dla relacji partnerskiej, intymnej. Uważaj na kuzyna, coś jest na rzeczy.. ile ty masz lat?

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2018-10-10 10:19:49)

Bejb napisał/a:

(...) Jednak kiedyś sie zdenerwowałam i kazałam mu wyjaśnic co nieco (...)
Momentami czuje sie niezrecznie gdy mnie przytula (...)
Czy to naprawde  takie zle?

Złe, bo Tobie jego zachowanie nie odpowiada.
Złe, bo na skutek jego zachowania Ty czujesz się niezręcznie.

To, czy jesteście spokrewnieni, to najmniejszy - jeśli w ogóle - problem. Nie tak znowu dawno, bo na początku XX wieku (później pewnie też), były zawierane małżeństwa (ślub w kościele rzymsko-katolickim) między dziećmi rodzeństw.

5

No, też mnie to ciekawi - ile chłopak ma lat? Bo może z natury jest taki wylewny i z koleżankami też tak robi big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy takie relacje między kuzynostwem są normalne? Co sądzicie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024