Witajcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Witajcie

Szukałam ciekawego forum, na którym mogłabym zatrzymać się na dłużej i chyba znalazłam wink
Jestem osobą, która często buja w obłokach i zatraca się w swojej wyobraźni tak bardzo, że czasem zapominam, gdzie się znajduję ^^" Do tego jestem tak wrażliwa, że mój facet powiedział mi, że nigdy nie spotkał tak wrażliwej osoby jak ja... Od zawsze stanowiło to dla mnie największą wadę, dlatego staram się zachowywać jak bym była pewna siebie, ale wyglądam wtedy jak owca, która nieudolnie próbuje przywdziać wilczą skórę. Po prostu nie potrafię... przynajmniej na ten moment.
Dlatego chcę budować swoją pewność siebie, kształtować swój charakter i nauczyć się asertywności i mam nadzieję, że ta społeczność mi w tym pomoże. W zamian będę oferować pomoc w dziedzinach lepiej mi znanych i kto wie... może z czasem znajdę tu jakąś przyjaciółkę? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witajcie

Witamy serdecznie smile

3

Witaj! wink fajna nazwa konta "Kisiel" czy to jakaś ksywa jeszcze ze szkoły?

4

Siemanko wam wszystkim

5

martik napisał/a:

Witaj! wink fajna nazwa konta "Kisiel" czy to jakaś ksywa jeszcze ze szkoły?

Niee, zwyczajnie nie miałam lepszego pomysłu na nick i to było pierwsze, o czym pomyślałam przy rejestracji wink

6

Chetnie popiszę również, tez szukam przyjaciół:)

7

Witam Was wszystkich miło !

8

Witam was

9

Cześć smile)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź