Mało otwarta dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mało otwarta dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Mało otwarta dziewczyna

Cześć wszystkim!

Z góry przepraszam, że będąc facetem piszę na kobiecym forum, ale mam problem, z któym podejrzewam, że kobiety będą w stanie mi pomóc.
Przechodząc do sedna, mam problem z dziewczyną. Jesteśmy w związku od prawie dwóch lat, a nasze życie seksualne prawie nieistnieje. Przez okres trwania naszego związku seks uprawialiśmy może z 5 razy. Na początku mogłem przynajmniej liczyć na loda kilka razy w miesiącu, teraz ta forma bliskości jest średnio z raz w miesiącu. Jeśli chodzi o seks klasyczny, to zgodziłem się, że nie będziemy go uprawiać, bo Aneta (moja dziewczyna) panicznie boi się ciąży i pomimo używania za każdym razem prezerwatyw, wydawało jej się, że jest w ciąży.
W ramach alternatywy proponowałem seks analny, ale nie chce się zgodzić.
Jestem młody i mam swoje potrzeby. Mam dziewczynę, a zaspokajać muszę się sam.
Może doradzicie coś, żebym mógł ją jakoś przekonać do częstszego seksu oralnego, albo analu. big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mało otwarta dziewczyna
m_April napisał/a:

Może doradzicie coś, żebym mógł ją jakoś przekonać do częstszego seksu oralnego, albo analu. big_smile

Nie ma takiego sposobu, bo ona po prostu nie chce uprawiać z Tobą seksu.
I powodem nie jest tu strach przed zajściem w ciążę...  Przykro mi.

3

ale już uprawialiśmy razem seks:/

Cyngli napisał/a:
m_April napisał/a:

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-10-08 15:25:58)

m_April napisał/a:

ale już uprawialiśmy razem seks:/

Cyngli napisał/a:
m_April napisał/a:

I najwyraźniej jej się nie spodobało.
Przyciśnij ją, to może dowiesz się prawdy, o co chodzi.

Bo gdyby seks z Tobą był dla niej przyjemny, to chciałaby go uprawiać.
Tylko sobie nie wkręcaj, że to Twoja wina, bo niekoniecznie tak jest.

5

Jeżeli niechce uprawiać seksu to bym się dobrze zastanowił na twoim miejscu.
Czy nie ma powazniejszego problemu w zwiazku?

Bo to co ci mówi to mogą być zwykłe wymówki.
Szczera rozmowa może pomóc.

Postaraj się, ale na innych płaszczyznach, zastanów się co możesz w sobie poprawić,
ale co ona również, porozmawiajcie o tym.

Zaskocz ją czymś nowym  l

A co do samego seksu, spróbuj zbudować odpowiednie napięcie.

6

Teraz nie chce go uprawiać, a z czasem będzie jeszcze gorzej.  I nie licz też, że ślub coś zmieni tak na przyszłość.. Coś się z nią dzieje, z jakiegoś powodu nie chce/nie potrzebuje bliskości z Tobą, seks nie jest dla niej przyjemnością. A Ty tego potrzebujesz - zastanów się czy jest warto tracić czas i angażować się w taką relację bez przyszłości.

7

Nie do końca zgadzam się z poprzednimi odpowiedziami. Owszem, to co powiedziałyście może być powodem "suszy", ale nie musi. Wiem z autopsji. Sama panicznie bałam się ciąży. Mimo zapewnień chłopaka, że wie jak się zabezpieczyć, po każdym seksie w prezerwatywie ze strachem wyczekiwałam miesiączki. Przez to unikałam seksu w dni płodne jak ognia, mimo że bardzo chciałam. Przeszło mi po 2 miesiącu używania tabletek. Z mojej inicjatywy zrezygnowaliśmy z prezerwatyw i aktualnie kochamy się bardzo często. Libido mocno mi podskoczyło gdy zaczęłam je stosować. Mam wrażenie, że właśnie przez to, że opuścił mnie ten paniczny strach. Dlatego polecam szczerze pogadać z dziewczyną. Może powodem serio jest strach. Może pomogłaby podwójna ochrona? Prezerwatywy i hormony? Oczywiście możliwe jest, że po prostu nie lubi seksu, ale tego się nie dowiesz bez konfrontacji

8

m_April napisał/a:

Cześć wszystkim!

Z góry przepraszam, że będąc facetem piszę na kobiecym forum, ale mam problem, z któym podejrzewam, że kobiety będą w stanie mi pomóc

To niewybaczalne,nie rób tego więcej.

Problem rozwiążesz odchodząc od niej,bo ona nie lubi seksu z tobą i podejrzewam,że m ogiera na boku. Nie dogodziłeś jej,więc daje innemu.

9

morena19 napisał/a:
m_April napisał/a:

Cześć wszystkim!

Z góry przepraszam, że będąc facetem piszę na kobiecym forum, ale mam problem, z któym podejrzewam, że kobiety będą w stanie mi pomóc

Problem rozwiążesz odchodząc od niej,bo ona nie lubi seksu z tobą i podejrzewam,że m ogiera na boku. Nie dogodziłeś jej,więc daje innemu.

Twoja wypowiedz jest tak głupia że nie wiem czy się śmiać czy płakać.

10

roza_wiatrow napisał/a:
morena19 napisał/a:
m_April napisał/a:

Cześć wszystkim!

Wbrew pozorom jest tu ziarnko prawdy.
Młode kobiety nie chcą seksu, bo im się ten seks nie podoba. Prawda jest taka, że gdyby znalazła odpowiedniego partnera to i libido by z czasem podskoczyło i pewnie otwartość byłaby większa.

11

roza_wiatrow napisał/a:
morena19 napisał/a:
m_April napisał/a:

Cześć wszystkim!

Popłacz w kąciczku. Potem wybuchnij śmiechem bo tematy jak ten to są niezłe jaja.
A następnie dobrze się zastanów co doradzić autorowi,żeby ukochaną przelecieć analnie bo normalnie nie chce. Albo żeby chociaż obciągnęła.

12

Można gdybać dlaczego partnerka nie chce, ale jest tu też druga strona medalu - dlaczego od dwóch lat pozostajesz w związku bez seksu, jeżeli ci na nim zależy? To wbrew pozorom nie jest głupie pytanie i odpowiedzią nie jest "bo ją kocham". Zastanów się nad tym i spójrz głęboko w siebie. Większość mężczyzn by już odeszła i to byłaby dla nich zdrowa decyzja. Ty wciąż trwasz i wymyślasz triki i sposoby, które spowodowałyby, ze partnerka się zmieni. To nie tędy droga.

Powodów jej zachowania może być wiele - może macie beznadziejny bolesny seks, do którego ją zraziłeś, może ma złe doświadczenia z przeszłości, może ma rzeczywiście stany lękowe związane z zajściem w ciążę, może ma fizjologiczne problemy i penetracja sprawia jej ból, może cię zwyczajnie nie kocha itd. Powodów może być wiele, ale pytanie jest dlaczego ty tak długo już w tym trwasz. Jeszcze zrozumiałe byłoby jakbyście w przeszłości mieli już dobre pożycie, które się zmieniło z czasem albo gdybyście byli parą/małżeństwem od lat, to wtedy byłoby nad czym pracować. Ale 2 lata i 5 zbliżeń? Zdajesz sobie sprawę, że prostowanie takiego problemu może zająć lata w zależności od przyczyny? W kontekście zerowej komunikacji między wami, jaką reprezentuje twój post przychylam się do rozstania, bo samo dojście do bycia szczerym ze sobą nawzajem zajmie wam sporo czasu, a co dopiero rozwikłanie problemu, który potencjalnie może wymagać lat terapii. Wy nie macie wystarczającego starzu na takie zabawy.

13

Być może ma problemy ze sobą. Może ma stany lękowe, stany paniki.
Jeśli tak jest to bedzie odczuwać seks jako dyskonfort bojac sie dziecka.
Wówczas na pewno nie bedzie go uprawiać.

Moim zdaniem to co z nia sie dzieje to jakies zaburzenie w niej samej bo taki stan nie jest normalny.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mało otwarta dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024