Czy są tu niespełnione kobiety? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy są tu niespełnione kobiety?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy są tu niespełnione kobiety?

Hej tak sobie myślę, czy są tu niespełnione kobiety? Tak sobie obserwuję kobiety około 30 chodząc ulicami Warszawy i się zastanawiam ile z Was jest niespelnionych? Mimo, że jestem młodzieńcem 25 letnim, to nie wyobrażam sobie aby kiedyś moja wybranka chodziła niespełniona i niezaspokojona... Pytanie co wpływa na taki stan rzeczy i jak temu zapobiec?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy są tu niespełnione kobiety?

https://www.netkobiety.pl/t114772.html
Raz wystarczy. Jak się znajdzie jakaś niespełniona i szukająca 25-latka do pomocy, to się odezwie.

3

Okej, już się nie będę powtarzał smile inny dział więc stwierdziłem, że to nie będzie źle stworzyć nowy temat smile

4

Ja natomiast stwierdzam, że gdybyś przeczytał regulamin, do którego stosowania zobowiązałeś się zakładając tutaj konto, to wiedziałbyś, że zakładanie tego samego tematu nie będzie złe, tylko bardzo złe.
Ponieważ nasze zasady jasno i wyraźnie tego zabraniają.
W przypadku stworzenia kolejnego klonu tego wątku w jakimkolwiek innym dziale - Twoje konto zostanie zablokowane/ Moderator IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy są tu niespełnione kobiety?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024