Odpuścić czy ratować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Odpuścić czy ratować?

Hej, mam, a może miałam przyjaciółkę od liceum. Znamy się 6-7 lat, ostatnio widziałyśmy się w lutym, potem rozmowa wynikała tylko z mojej inicjatywy. Nie wiem co się stało, bo to ostatnie spotkanie było normalne. Potem napisałam na początku wakacji. Ucieszyła się, że napisałam powiedziała, że miała się odzywać jak skończy sesję, czyli za jakiś tydzień. Minął miesiąc od tej rozmowy. Co myślicie, warto znowu wyciągać rękę? Warto umówić się na spotkanie i zapytać co się zmieniło w naszej relacji czy nie warto? A jeśli warto to jak zacząć?

Help hmm lubię ją, nie chce tracić tej znajomości, ale też wiem, że nic na siłę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odpuścić czy ratować?

Doris1234 - założyłaś już wątek dotyczący problemów z przyjaciółką: https://www.netkobiety.pl/t112965.html - dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w tamtym temacie, tylko zakładasz nowy ?
Zgodnie z regulaminem, dublowanie wątków jest zabronione.
Zapoznaj się proszę raz jeszcze z naszymi zasadami i nie zaśmiecaj forum dublami tematów, które już istnieją.
Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024