Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Witam

Witam Was,

jestem tu nowa i szczerze pisząc nie sądziłam, że mając 30 lat będę tak samotna na tym świecie, że będę miała czas i ochotę logować się na forum, tylko po to, by z kimś porozmawiać.

W skrócie o mnie... w życiu przeprowadzałam się 23 razy. W związku z czym nie mam znajomych, przyjaciół a rodzina daleko, żyje swoim życiem. Miałam dobrą relacje z bratem, ale znalazł sobie dziewczynę, która z nim zamieszkała i kontakt się urwał. Miałyśmy inne charaktery i ona tak go zdominowała, że nie było już szans na prywatną rozmowę, a że to inny człowiek ode mnie, to ciężko mi z nim normalnie, prywatnie rozmawiać jak ona wszystko słucha. Partner? jest obcokrajowcem, 3 rok czekam aż skończy swoje sprawy w kraju z którego pochodzi, aby przyjechał do mnie, jak zapewniał i zacznie być partnerem... albo zacznie po prostu być... a nie tylko skype i wizyty na 4 dni co 3 tyg. Zresztą słabo widzę go jak się zderzy z Polskim rynkiem pracy, pewnie szybko wróci do siebie a ja sobie dzam sprawę, że w czasie kiedy mogłam kogoś znaleźć, założyć rodzinę, czekałam na zamki z pisaku.

Życie zawodowe - jest ok. Mieszkanie, też mam.

Smutne, że widzisz jak życie ucieka Ci przez palce a Ty boisz się zachorować, bo wiesz, że nie ma kto ci podać nawet szklanki wody.

Rodziny opinia o mnie... Myślą, że jestem zorientowana na cel, zawsze dam sobie radę i pomogę w każdej sytuacji. Twarda i niezależna Kobieta.

Dom rodzinny... alkohol, rozwód rodziców, kłótnie, brak pieniędzy. Jak z niego wyszłam, to właściwie do teraz walczyłam o skończenie dobrej szkoły, o stabilną sytuacje zawodową i w końcu o własne miejsce na tym świecie.

Jestem tu w formie terapii.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam

Straszne to smutne co piszesz.Moze zaprzyjaźnij się z kims z pracy.moze idź do baru.Samej okropnie.wiem.bo niby ja jestem mężatka.ale samotna...

3

jak masz chęc to pisz do mnie ,chetnie pogadam:)

4

Czołem tongue

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024