Rozstanie po 4 latach czy jest jeszcze jakaś nadzieja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 4 latach czy jest jeszcze jakaś nadzieja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Rozstanie po 4 latach czy jest jeszcze jakaś nadzieja

Witam,
Mam 22 lata i w ostatni czasie przeżyłam zerwanie po 4 latach związku. Wiem, że jestem młoda i mam całe życie przed sobą ale jest on jedyną osobą, z która czuje się bezpieczna, jest moim domem, przez cały rok starał się żebyśmy byli razem i się nie poddal aż tego dokonał. Pare lat temu miałam duże doły, szkoła, praca i choroby w rodzinie mnie przybiły i chciałam umrzeć, bo miałam dosyć. On zawsze przy mnie był i wspierał, pomógł mi się pozbierać. Przez ostatni miesiąc coś było nie tak, nie mogliśmy się dogadać ale to były raczej drobne sprzeczki. W pewnym momencie stwierdził ze nie umie do mnie nic czuć w tym momencie i boi się, że sobie nie poradzi z moimi zalamaniami w przyszłości. Stał się strasznie nerwowy i powiedział, że nie potrafi ze mna teraz być, próbowałam to ratować ale tylko go tym bardziej denerwowałam. Od 2 tygodni nie wiem co się z nim dzieje i boje się, że to koniec ale ja nie potrafię się poddać, bo on jest najważniejsza osoba w moim życiu.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Rozstanie po 4 latach czy jest jeszcze jakaś nadzieja

Daj mu czas, żeby mógł sobie wszystko przemyśleć i dojść do tego, co do Ciebie czuje. Wiem, że szalejesz, ale nie ma sensu dawać mu potwierdzenia, że jesteś niestabilna.

3 Ostatnio edytowany przez shqiptare (2018-08-05 23:20:31)

Będąc w sumie długim związku można mieć nadzieję. Jest sentyment. A kłótnie, to powinniście nauczyć się porozumiewać. Wiem, że emocje sprawiają, że nie da się kontrolować - chyba że ma się kontrolę nad nimi, to super sprawa - ale trzeba zachować spokój, nawet jak się ma rację ze swojej strony, i wytłumaczyć to, co leży na wątrobie.
Natomiast w tej chwili to najlepiej jest dać sobie spokój na jakiś czas i przyzwyczaić się chwilowo do życia bez niego (tak, da się wink). Pomyśl o swoich planach i skup się na życiu.
Trzymam kciuki!

4

Dodam jeszcze ze 2 miesiące temu zapytał mnie co bym zrobiła gdyby w tej chwili się oświadczył, odpowiedz była oczywista. Uśmiechną się i powiedział, że to dobrze, bo ma już na to plan i teraz 2 miesiące później nagle nie może nic do mnie czuć, po prostu nie mogę pojąć jak człowiek tak szybko może stracić uczucia do kogoś, po tak długim czasie.

5

Jeśli nie wiesz co sie u niego dzieje przez dwa tygodnie to odpowiedź jest oczywista, że go zniechecilas swoimi problemami. Nie czekaj na niego raczej. Po co Ci facet który mówi że cię nie kocha?

6

Właśnie o to chodzi... kiedy ze mna zerwał zapytałam czy mnie już nie kocha, powiedział, że kocha, bo miłość tak szybko nie mija ale teraz nie jest w stanie czuć nic więcej, ze się pogubił i ma tyle myśli w głowie, że nie może ze mną być.

7

Skoro powiedział że się pogubił to na bank poznał inną.
Faceci zawsze gadają to zdanie kiedy poznają inną kobietę.
Czasami tak bywa.

8

Jeszcze w czerwcu planował nasze wakacje i był z tego taki zadowolony a dosłownie w 2 tygodnie wszystko się posypało z niewiadomo jakiego powodu.

9

Oj kochana skąd ja to znam... po miesiącu znalazłam mojego w hotelu z panna a tez już pierścionek kupił, mamy dwoje dzieci i trzecie w drodze. Na początku było ze musi w głowie poukładać pewne sprawy i wg... nie powiedział wprost ze z nią się spotyka bo nie był pewien czy ona zostawi swojego faceta a teraz szukają mieszkania razem... daj mu czas! Jak kochasz, pozwól odejść... Jak wróci, jest twój a jak nie to nigdy twój nie był!

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 4 latach czy jest jeszcze jakaś nadzieja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024