W szybkim czasie nastąpiła zmiana tonu relacji, czy zrobiłam coś zle? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » W szybkim czasie nastąpiła zmiana tonu relacji, czy zrobiłam coś zle?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Użytkiwnik007 (2018-07-27 08:41:30)

Temat: W szybkim czasie nastąpiła zmiana tonu relacji, czy zrobiłam coś zle?

Witajcie. Chciałabym opisać tutaj swoją sutuacje.

Na początku czerwca poznałam pewnego faceta przez portal randkowy (tak ja wiem, takie czasy...). Ja mam 25, a on 27 lat. Coś między nami zaiskrzyło, okazało się nawet ze mieszka niedaleko mnie. Zaczelismy się intensywnie spotykać. On pierwszy usunął konto na tym portalu, dając mi sygnał ze nie zamierza już szukać nikogo innego. Kilka dni po nim również usunęłam konto tam.
Znajomość zaczela nabierać tempa. Strasznie szybko zostaliśmy parą, nikt tego nie planował. Do spraw łóżkowych między nami nie doszło jeszcze. I tutaj sytuacja zrobiła się dziwna, ale nie wiem może to normalne. Na początku z jego strony była taka euforia, potrafił wziąć mnie na ręce na środku ulicy, pisał, dzwonił dość często. A teraz jakby to wszystko gdzieś odeszło. Nasze spotkania wyglądają tak jakbyśmy się znali już przeszło 10 lat. Mówię oczywiście jak to wygada z jego strony, pojawił się taki chłód.

I moje pytanie brzmi co robić? Czy spróbować się zdystansować? Czy to wszystko zbyt szybko się potoczyło i on ma mnie w garści?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W szybkim czasie nastąpiła zmiana tonu relacji, czy zrobiłam coś zle?

Na czym polega ten chłód? Napisz coś więcej.

3

Za wolno raczej. Co robisz, by podtrzymać relacje?

4

truskaweczka19 napisał/a:

Na czym polega ten chłód? Napisz coś więcej.

Jak się spotykamy on nie przytuli, nie pocałuje. Jak jest w domu odzywa się bardzo rzadko. Rozmowę muszę ja inicjować, bo inaczej nie odezwie się wcale. A przecież to świeża znajomość...

5

puchaty34 napisał/a:

Za wolno raczej. Co robisz, by podtrzymać relacje?

A mnie się wydaje ze wlasnie za szybko. Jesteśmy rzekomo parą a minęło raptem 2 miesiące, nie było tego czasu aby się poznać bliżej.

6

Użytkiwnik007 napisał/a:

Na początku z jego strony była taka euforia, potrafił wziąć mnie na ręce na środku ulicy, pisał, dzwonił dość często. A teraz jakby to wszystko gdzieś odeszło. Nasze spotkania wyglądają tak jakbyśmy się znali już przeszło 10 lat. Mówię oczywiście jak to wygada z jego strony, pojawił się taki chłód.

I moje pytanie brzmi co robić? Czy spróbować się zdystansować? Czy to wszystko zbyt szybko się potoczyło i on ma mnie w garści?

Zakochanie minęło to jest mniej spontaniczny. Czy się przekształca w coś poważnego? Musisz obserwować.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » W szybkim czasie nastąpiła zmiana tonu relacji, czy zrobiłam coś zle?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024