Czego ona się boi ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czego ona się boi ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czego ona się boi ?

Witam
Sytuacja możliwe, ze komuś już się przytrafiła. Spotykam się od jakiegoś czasu z koleżanka z pracy (tak wiem łączenie pracy z miłością nie jest najlepsze jednakze w najbliższym czasie będę ja zmieniał)

Spotykamy się już jakiś czas ale ona nie do końca mam wrażenie ze wie czego chce. Zaczynajac od początku zakończyła ostatni związek jakiś 7 miesięcy temu a gdy zaczęliśmy razem pracować od razu złapaliśmy nić porozumienia. Zauważyli to nawet współpracownicy, że coś jest na rzeczy jednak zdanie osób postronnych ani mnie ani ja nie rusza a przełożeni nie maja nic przeciwko widząc ze lepiej pracujemy.

Jednakze od jakiegoś czasu zaczęła się zachowywać dziwnie często zmienia zdanie Zapraszając ja gdziekolwiek najpierw odmawia jednak następnego dnia sama przychodzi i wychodzi z tym tematem. Jednak próbuje stawiać mur między nami sama z siebie choć wiem, ze wszystko co robię odpowiada jej i każdy nawet drobny gest z mojej strony burzy mur który ona stawia.
Tylko dlaczego go stawia ?
Wystarczy ze dostanie nawet jedna mała róże i od razu nie ma muru i tak w kółko ?
Skoro dobrze się czyje przy mnie po co stawiać mur? Czy ona chce sprawdzić czy mimo tego ze bd zgrywać niedostępna nadal będę się starał czy może po prostu chce ze ym odpuścił ?
Tylko wiem ze każda z tych rzeczy sprawia ze na jej twarzy pojawia się uśmiech który jest szczery i zachowuje się w sposób taki jakby to hylo to czego oczekuje i czego jej brakuje co robic ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czego ona się boi ?
borysu0 napisał/a:

Witam
Sytuacja możliwe, ze komuś już się przytrafiła. Spotykam się od jakiegoś czasu z koleżanka z pracy (tak wiem łączenie pracy z miłością nie jest najlepsze jednakze w najbliższym czasie będę ja zmieniał)

Spotykamy się już jakiś czas ale ona nie do końca mam wrażenie ze wie czego chce. Zaczynajac od początku zakończyła ostatni związek jakiś 7 miesięcy temu a gdy zaczęliśmy razem pracować od razu złapaliśmy nić porozumienia. Zauważyli to nawet współpracownicy, że coś jest na rzeczy jednak zdanie osób postronnych ani mnie ani ja nie rusza a przełożeni nie maja nic przeciwko widząc ze lepiej pracujemy.

Jednakze od jakiegoś czasu zaczęła się zachowywać dziwnie często zmienia zdanie Zapraszając ja gdziekolwiek najpierw odmawia jednak następnego dnia sama przychodzi i wychodzi z tym tematem. Jednak próbuje stawiać mur między nami sama z siebie choć wiem, ze wszystko co robię odpowiada jej i każdy nawet drobny gest z mojej strony burzy mur który ona stawia.
Tylko dlaczego go stawia ?
Wystarczy ze dostanie nawet jedna mała róże i od razu nie ma muru i tak w kółko ?
Skoro dobrze się czyje przy mnie po co stawiać mur? Czy ona chce sprawdzić czy mimo tego ze bd zgrywać niedostępna nadal będę się starał czy może po prostu chce ze ym odpuścił ?
Tylko wiem ze każda z tych rzeczy sprawia ze na jej twarzy pojawia się uśmiech który jest szczery i zachowuje się w sposób taki jakby to hylo to czego oczekuje i czego jej brakuje co robic ?

Przecinki wstawić. Wtedy może ktoś zrozumie tekst i dostaniesz jakąś odpowiedź.

3

borysu0 napisał/a:

Z tego co piszesz znajomość z Tobą nie jest jej obojętna. Mur może wynikać z tego co wymieniłeś, ale też być może świadomie nie angażuje się na 100%, pozwala na powolne rozwijanie się więzi i nie wskakuje do związku na główkę z zamkniętymi oczami. Stąd może się brać krok naprzód i krok do tyłu.
Być może poprzedni związek dał jej w kość i teraz z tego względu możesz mieć pod górkę.
Być może poprzedni związek nie jest jeszcze całkowicie zamkniętym rozdziałem w jej głowie.
Różne mogą być odpowiedzi i tu nie znajdziesz jedynej właściwej. Pozostaje porozmawiać z nią, nie robiąc przy tym wyrzutów, bo w takiej sytuacji nie dowiesz się niczego, a jedynie spotkasz z reakcją obronną. Nie wiem na ile zażyła jest już wasza znajomość i na jaką rozmowę ona pozwala. Sam musisz to ocenić. Nie ma co wróżyć jednak z fusów własnych, bądź tutejszych wink Odpowiedzi poszukaj u źródła wink

4

Kobieta jest doświadczona - była w związku. Siedem miesięcy to może wydawać się, że to długi czas, ale ona chyba nie wyleczyła się z niego. Stąd ona nie wie czego chce. Nadal nie jest w stanie zakończyć tego rozdziału i rozpocząć nowy w życiu.
Bądź cierpliwy, do roku po jej rozstaniu powinno coś ulec zmianie. Niektóre kobiety żyją w pewnych nadziejach.

5 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-07-10 09:21:15)

borysu0 napisał/a:

To oczywiste, że nie chce żebyś odpuścił, skoro się tak zachowuje.
Kobiety są ciężkie.

6

Jesteś na orbicie. Dziewczyna czeka na tego jedynego albo na byłego, a przecież nie będzie czekać na smutno, ale musi pokazać, że jest sama, więc to taki zdrowy dystans i kompromis jednocześnie. :-)

terk napisał/a:

Jesteś na orbicie. Dziewczyna czeka na tego jedynego albo na byłego, a przecież nie będzie czekać na smutno, ale musi pokazać, że jest sama, więc to taki zdrowy dystans i kompromis jednocześnie. :-)

popieram to co napisal ktos powyzej , wiem bo jestem na takim etapie i tez poznalam kogos z kim jest ok , milo, sympatycznie ,ale czuje ze to nie to..Na poczatku dalam do zozumienia , ze nic nie bedzie ,ale sie uparl ,ze bedzie sie staral... i tak chodzimy na spacery a ja czuje wewnetrzne rozdarcie. Milo z kims spedzic wieczor a nie samotnie a z drugiej strony czuje jeszcze bol po bylym a do tego Pana oprocz nici porozumienia nie czuje nic. Ale sie uparl a ja nie odtracilam sad

8

Co kobieta to inna odpowiedz ciężko wyczuć co tak naprawdę sądzić o tym co robi bo w każdej z odpowiedzi jest ziarno prawdy

dokladnie , ja mowie za siebie bo mam na pierwszy rzut oka podobny problem ,ale nie jest powiedziane ze ta dziewczyna czuje to co ja smile  Jednego jednak bylabym pewna, ze jest niepewna tego czego cche ... albo nie jest pewna czy chce zwiazku albo nie jest pewna ze chce zwiazlu z Toba....Oczywiscie moze sie to zmienic .

10

natalia.zapotoczna napisał/a:

dokladnie , ja mowie za siebie bo mam na pierwszy rzut oka podobny problem ,ale nie jest powiedziane ze ta dziewczyna czuje to co ja smile  Jednego jednak bylabym pewna, ze jest niepewna tego czego cche ... albo nie jest pewna czy chce zwiazku albo nie jest pewna ze chce zwiazlu z Toba....Oczywiscie moze sie to zmienic .

Byłbym w stanie odpuścić jednak zachowanie jakie jest na żywo sprawia, ze wydaje się odpowiednie do tego co pokazuje choć mówi zupełnie coś innego. Potrafiła nawet powiedzieć, ze zachowujesz się prawie jak chłopak a przy pytaniu czy jej to przeszkadza padło ze : Nie

11

Kolego, a czy zauważyłeś, że zachowujesz sie jak piesek, który robi wszystko, żeby zadowolić swoją panią? Takich kobiety nie szanują. Ktoś tu dobrze wspomniał. Piesek jest trzymany na orbicie. A pani albo czeka na powrót byłego. Albo szuka kogoś poważnego. Piesek jest po to, żeby biegał tam i z powrotem, z resztą robi to z ochotą i zadowoleniem.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czego ona się boi ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024