Palenie pokryjomu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-06-13 23:06:05)

Temat: Palenie pokryjomu

Witam, moja dziewczyna paliła może rok, a może i nie i miała wtedy z 18 lat.
Na szczęście ten okres szybko minął i wszystko było fajnie, pięknie.
Teraz ma 24 lata (jesteśmy w związku od ponad 3 lat, mamy dziecko) i odkryłem że popala poza domem.
Oczywiście zrobiłem mega awanture, ponieważ od razu na początku znajomości mowiłem jej, że nie toleruje palenie u kobiet.
Ona oczywiście to zaakceptowała bo i tak nie paliła. Teraz nagle sobie popala i WULGARYZM się bo robi coś czego nie akceptuje, a dwa że mnie oszukuje i to mnie najbardziej zabolało.
Rozmawialiśmy o tym ze dwie godziny i cały czas miała takie olewcze spojrzenie, nie czuła wcale że zrobiła coś złego...
Na końcu powiedziała, że nie może mi obiecać że przestanie palić, tylko ŻE SIĘ POSTARA.  (czytaj, mam WULGARYZM, robie co chce)
W jej argumentach padło, że nie robi tego przy mnie, ani przy dziecku ani w domu więc o co ja mam pretensje?! Że to nie jest nałóg tylko to ją odpręża.

Ostatnio znowu natknąłem się na papierosy w jej aucie, więc nic z tym nie robi...
Słuchajcie, doradźcie mi coś w tym temacie.
Jeżeli szczera rozmowa nie pomaga, to jak do niej dotrzeć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Palenie pokryjomu

Ale Ty już założyłeś o niej temat.
Nie palenie jest tutaj największym problemem.
Rozumiem, że nie pewnie nie pomaga Ci fakt, że nie dostałeś tam dużo odpowiedzi, ale ile byś chciał to wałkować?

Primo - jeden związek, jeden wątek, doczytaj regulamin, secundo - nie musisz być tak wulgarny, doczytaj regulamin. Który zaakceptowałeś, rejestrując się na tym forum.

4

Autorze, wybacz moją bezpośredniość, ale problem palenia u swojej partnerki poruszyłeś już w poprzednim wątku: http://www.netkobiety.pl/t112778.html. Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji tam ?
Nie jest to tak wyjątkowy kłopot, który zasługiwałby na nowy temat co kilka dni.
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku poruszamy w jednym wątku. Dlatego też ten temat zamykam, a Ciebie odsyłam w trybie pilnym do ponownego zapoznania się z regulaminem.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących wątków.

Dodatkowo proszę, abyś w swoich wypowiedziach nie używał nagminnie wulgaryzmów, tak jak robisz to teraz - to również stanowi złamanie regulaminu.
Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024