Tajemniczy facet - co mam o tym wszystkim myśleć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Tajemniczy facet - co mam o tym wszystkim myśleć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Tajemniczy facet - co mam o tym wszystkim myśleć?

Hej dziewczyny!

Od dwóch miesięcy spotykam się z pewnym mężczyzną. Po około miesiącu randkowania poszliśmy do łóżka, spotykamy się około 2 razy w tygodniu. Chodzimy do kina,teatru, robi mi niespodzianki itp. Ogólnie super. Ostatnio zaproponował mi, że chce abym poznała jego siostrę. Mówi też, że nie wyobraża sobie, że mogłoby mnie nie być bo w każdej innej widziałby mnie.

Co mnie niepokoi? Bardzo nikły kontakt pomiędzy spotkaniami. On nie lubi sms-ów ani messengera więc po prostu do mnie na chwilę dzwoni, ale to też nie zawsze. Nie mówię, abyśmy mieli kontakt 24h/dobę, ale wystarczyłby mi sms z krótkim " miłego dnia". To po prostu taki znak, że ktoś o kimś myśli itp. A ja czasem mam wrażenie, że on znika do jakiegoś swojego własnego życia...

Ogólnie niewiele mówi o swojej pracy, raczej zadaje mi dużo pytań. Nawet nie wiem czy my jesteśmy parą? No ale jakoś głupio mi go o to zapytać tak wprost, jak w podstawówce.
Sprawę dodatkowo komplikuje fakt, że ja wyjeżdżam na cały miesiąc za granicę w sierpniu ( on o tym wie) i nie wiem czy to wszystko przetrwa.

Chciałabym wiedzieć jak on to widzi, ale nie mam pomysłu jak to zrobić...

Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tajemniczy facet - co mam o tym wszystkim myśleć?

może to, że wyjeżdzasz na miesiąc jest właśnie kluczem do tego dlaczego on się tak zachowuje wink nie chce się angażować i pozostawia ten lekki dystans.
dlaczego nie pogadacie o tym?

3

Bardzo przypomina mi to faceta, z którym kiedyś byłam... Był uprzedzony do technologii, nie miał smartfona, nie lubił pisać smsów i właśnie kontakt między nami był tylko wtedy, jak on był w domu, pisaliśmy na fejsie albo przez komunikator. Może z nim pogadaj po prostu i znajdźcie jakiś kompromis wink

4

Autorko, to już trzeci wątek jaki poświęcasz temu mężczyźnie.
Spokojnie możesz kontynuować dyskusję w poprzednim temacie: http://www.netkobiety.pl/t112321.html.
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednej relacji, opisujemy w jednym wątku.
Dlatego ten temat zamykam, a Ciebie ponownie proszę abyś zapoznała się z regulaminem, ze szczególnym naciskiem na punkt nr 4.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących wątków. Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Tajemniczy facet - co mam o tym wszystkim myśleć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024