Życie obok siebie,,życie bez seksu czy to normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Życie obok siebie,,życie bez seksu czy to normalne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Życie obok siebie,,życie bez seksu czy to normalne?

Witajcie,,pytanie jak w tytule...
Jestem kobietą żyjącą w 6 letnim związku...
Co się dzieje w związku...że ludzie przestają się o Siebie starać?w końcu żyją obok siebie..i nikt nie zrobi pierwszego kroku..bo Ego nie pozwala?
Dowiedziałam się niedawno,że seks to nie wszystko,,,ze są ważniejsze rzeczy....a ja pytam co złego w  bliskości..czułości...przytuleniu spontanicznym...
czy to jest złe??

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie obok siebie,,życie bez seksu czy to normalne?

Myśle, ze w każdym związku ta bliskość czułość uczucie bycia pożądanym jest bardzo potrzebne i wazne.

3

Odp: Życie obok siebie,,życie bez seksu czy to normalne?
Dj napisał/a:

.a ja pytam co złego w  bliskości..czułości...przytuleniu spontanicznym...
czy to jest złe??

pozdrawiam

W bliskości, czułości, spontanicznym przytuleniu nie ma nic złego, ale to jeszcze nie jest seks. A tytuł dotyczy seksu. Bez seksu można stworzyć związek, ale pod warunkiem, ze oboje są aseksualni.
Seks to nie wszystko, zgadzam się. Samo przytulenie, pocałunek i czułość może występować niezależnie od seksu.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Życie obok siebie,,życie bez seksu czy to normalne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024