Upławy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Upławy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Upławy

Witam wszystkich. Piszę do was bo mam pewien problem. Zacznę od tego że staramy się z moim facetem o dziecko już od ponad roku i zero rezultatu. Biorę witaminy dla starających się ale chyba na mnie nie działają. I od jakiegos czasu przed okresem pojawiają się brązowe uplawy i po okresie też. Wiem że to nie jest normalne. Byłam ostatnio u ginekologa ale niestety w tym czasie miałam dni płodne i uplawow nie było. Powiedział mi tylko że on ich nie widzi więc stwierdzić nie może czego to jest przyczyną. Mieszkam za granicą więc to nie jest takie łatwe iść do ginekologa wtedy kiedy się pojawia. Czytałam na kobiecym forum że to może być winą niskiego progesteronu. Albo może trybem życia bo dużo pracuje i jestem czasami bardzo zmęczona. Może ktoś miał taki problem i podsunie mi jakąś wskazówkę.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Upławy

robiłaś badana krwi?

3

Odp: Upławy

Tak. Wszystko wporzadku. Ale nie zrobiłam badania progesteronu bo to trzeba robić o 21 dniu cyklu.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Upławy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024