Hej jako że tu tyle osób a nóż ktoś będzie mógł poradzić. Teściowa rozwódka chciałaby kogoś poznać jest osobą aktywną na swoje 54 lata bardzo dobrze się trzyma ale doskwiera jej samotność. Widzę że by chciała kogoś poznać i zwracam się z pytaniem czy ktoś zna może jakieś strony poświęcone osobom po 50 najlepiej na fejsie, bo własnie odkryła go i tam teraz spędza wolny czas za wszystkie propozycje dziękuję Jest z Wrocławia więc te okolice
może po prostu sympatia, też sporo starszych osób ma tam profil
3 2018-03-21 17:00:42 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2018-03-21 17:02:13)
strony ogłoszeniowe bezpłatne to: gumtree - dział drobne pytania i hobby, sporo osób tam się ogłasza aby poznać kogoś realnego na wyjście spontaniczne jednorazowe czy dłuższą znajomość
lento - dział chyba towarzyskie a tam następne działy w zależności czy chce poznać kobiety czy mężczyzn.
Na fb też są grupy wiekowe
Na spotted i nazwa miasta
Można tez działać w wolontariacie, jeśli np lubi zwierzęta to w schroniskach dla zwierząt gdzie można poznać wartościowych luczi i cenne przyjaźnie zwrzeć.
W bibliotekach, domach kultury są czasem zajęcia dla seniorów i nie tylko, spotkania z ciekawymi ludźmi.
W tak dużym mieście to możliwości jest ogrom.
Nie to co na wsi.
I niech uważa na oszustów matrymonialnych.
Na tym forum tez są osoby 50+, ale wnioskuję, ze chodzi o zapoznanie mężczyzny?
Sympatia i inne tego typu odradzam. Tam jest więcej naciągaczy i oszustów niż tych uczciwych. Raczej portale matrymonialne mniejszego formatu np, jakieś katolickie. A jeśli chodzi o fejs, to wystarczy dobrze poszukać, a się znajdzie jakąś grupę otwartą.
W okolicy może jest uniwersytet trzeciego wieku, albo dom seniora?
o gumtree nie pomyślałam klub seniora brzmi na panów dużo starszych poprzedni mąż był prawie 20 lat starszy więc raczej tak owego nie będzie szukała. Co do sympatii tam chyba jest to płatne by wiadomości wysyłać ? na fejsie znalazlam z 2 grupy i teściowej wysłałam jest aktywna fizycznie więc w tym kierunku pewnie najbardziej by jej odpowiadało . Tak bardziej chodzi o mężczyznę jednakże myślę że jakby poznała jakąś fajną babke w jej wieku może bardziej by wychodziła z domu niż tylko praca i komputer może spróbuję ją namówić na to forum kto wie może się uda
dziękuję