Taka moja fantazja? co o tym myślicie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Taka moja fantazja? co o tym myślicie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Taka moja fantazja? co o tym myślicie

Hej, na początek powiem, że mam 42 lata i pewien problem. Od kilku tygodni rozmawiam z chłopakiem poznanym w internecie i wszystko byłoby ok lecz on sam ma 22 lata. Różnica wieku jest dosyć spora a on sam wydaje się być mną mocno zainteresowany - przypuszczam, że nie chodzi tutaj o związek lecz o przyjemność - mimo wszystko bardzo mnie to kręci i sama nie wiem co z tym zrobić - miałyście może takie sytuacje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Taka moja fantazja? co o tym myślicie

Nie miałam i pewnie nie będę miała takiej okazji, ale jakbym miała to bym skorzystała. big_smile

3

z Tym, że Ty masz 20 lat ja troszkę więcej smile na samą myśl aż wariuje, to może być cudowne

4

LunaPARK napisał/a:

Nie miałam i pewnie nie będę miała takiej okazji, ale jakbym miała to bym skorzystała. big_smile

Ty masz 20 lat... Chcesz dziadka, który nałyka się Viagry i wszystko mu będzie wisiało, ale penis stał? Dobrze rozumiem? wink

5

Nie, postawiłam się w sytuacji autorki.

6

Masz 42 lata i pytasz sie na forum czy zdecydowac sie na seks?

Serio?

Dorosła kobieta?

7

Iceni napisał/a:

Masz 42 lata i pytasz sie na forum czy zdecydowac sie na seks?

Serio?

Dorosła kobieta?

Przecież to facet pisze :]

8

A, sorry. Slowo "sama" mnie zmyliło tongue

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Taka moja fantazja? co o tym myślicie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024