Peruki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Peruki

Jestem w trakcie poszukiwania peruki naturalnej, gdyż czeka mnie chemioterapia. Czy możecie polecić sprawdzone marki i sklepy? Interesuje mnie województwo małopolskie i śląskie, ew. zakup przez internet. Będę wdzięczna za opinie i rady!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Klio (2018-02-15 16:33:50)

Odp: Peruki

Co do peruk naturalnych to w Krakowie polecam Zakład Barbary Żmudy na ul. Długiej 14. Zanim jednak skierujesz się do perukarza to spróbuj skontaktować się z Fundacją Rak'n'Roll i zobacz jak w Twojej okolicy wygląda kolejka do peruki naturalnej i jak długo musiałabyś czekać.
Jeśli zaś zastanawiałabyś się nad perukami syntetycznymi to różnic wielkich tu nie będzie bo generalnie jest to włos wtopiony w silikon. Po prostu skieruj się do sklepów medycznych i poprzymierzaj, wybierz która Ci się spodoba. Od lekarza weź zlecenie na perukę i dzięki temu uzyskasz refundację NFZ 250 zł. Takie zlecenie można uzyskać ponownie po roku. Może się to przydać bo syntetyczne peruki nie należą do najtrwalszych, choć to też zależy od intensywności użytkowania.
Trzymam za Ciebie kciuki i ściskam mocno. Powodzenia! smile

3

Jeśli Katowicach to masz tutaj sklep
Rokoko Peruki Katowice Plac Rostka 3
Peruki Kraków to Szlak 24
To rokoko , sieciówka

4

Up! smile

Posty [ 4 ]

Strony 1