Różnica wieku i praca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Różnica wieku i praca

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Różnica wieku i praca

Witam Was

Piszę na forum pierwszy raz, więc jeśli nie trafiłam z tematem to przepraszam. Ale mam prośbę o odpowiedź, podpowiedź albo poradę.

Od jakiegoś czasu pracuję w nowym miejscu, mam styczność z różnymi ludźmi, regularnie przychodzi kilkanaście osób głownie z dokumentami. Jest też wśród nich pewien mężczyzna. Od samego początku był miły no spoko, potem przeszliśmy na ,,ty" ale zaczęłam zauważać że on coraz bardziej zbliża się do mnie, to znaczy inny uśmiech niż na początku, zdrabnia słownictwo, bardzo często używając słów je uproszcza, używając zdrobnień. Zawsze wypytuje jak mija mi dzień, a po każdym weekendzie jak mi on minął. Jak trafia tak że akurat w pokoju w którym ja pracuje akurat jestem sama kiedy on przychodzi, to zwraca się ,, kochana " co tam.
Czy on robi jakieś podchody, nie wiem chce się zbliżyć czy to normalne.
Powiem tylko że jest między nami spora różnica wieku, ja mam dwadzieścia parę lat on noo, myślę że trzydzieści parę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Różnica wieku i praca

No a co ma wchodzić i wychodzić jak niemowa? big_smile

3

A coś ktoś może mi poradzić, co myślec w takiej sytuacji ?

4

Jakby przy mnie ktoś zdrabniał i upraszczał słownictwo to pomyślałabym:
a) zatrzymał się w rozwoju na poziomie przedszkola
b) mnie traktował jak dziecko
c) uważa mnie za tak nie kumatą, że woli od razu do mnie mówić najprościej jak się da
Nikt tu wróżką nie jest i nie da ci odpowiedzi co do intencji tego Pana, można tylko gdybać.

5

Czyli co, to jest wynik tego, że uważa się za mądrzejszego i obawia się że jak nie powie zdrobniale to nie zostanie zrozumiany, czy kwestia tego że on ma coś nie po kolei ?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Różnica wieku i praca

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024