Kuracja izotek a krem garnier ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Kuracja izotek a krem garnier ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Kuracja izotek a krem garnier ?

Witam otóż zacząłem kuracje izotek. Do tej pory używałem kremu garnier czysta skóra kontra trądzik czy podczas kuracji będzie on odpowiedni? Czy lepiej zaoptrzyc się w jakiś inny krem ? Jak tak to co polecacie najlepiej żeby był matujący.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kuracja izotek a krem garnier ?

Na tradzik krem garniera? No wez... Kup sobie cos dobrego z kwasami a nie marketowy kremik. Bioderma ma fajny krem matujacy.

3

Jako farmaceuta i osoba, która przeszła kurację nie polecam kremów drogeryjnych, które prędzej czy później mogą dodatkowo podrażnić skórę. Koniecznie zaopatrz się w dermokosmetyk,nawilżający i kojący. Wspomniana wyżej Bioderma to dobry wybór. Powodzenia w kuracji i cierpliwości.

4

Ja mam to samo i stosuję właśnie Biodermę. Musisz zapatrzeć się w coś bardzo nawilżającego, bo Izotek mega wysusza skórę. Tak samo pękają usta, więc trzeba mieć dobrą pomadkę nawilżającą lub wazelinę.

5 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-19 12:55:03)

Popieram, lepiej kupić coś innego.  Mi dermatolodzy polecali Alaclarin wklejanie linków na forum jest niezgodne z regulaminem. Mi bardzo pomógł a też leczyłam się izotekiem.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Kuracja izotek a krem garnier ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024