Witam otóż zacząłem kuracje izotek. Do tej pory używałem kremu garnier czysta skóra kontra trądzik czy podczas kuracji będzie on odpowiedni? Czy lepiej zaoptrzyc się w jakiś inny krem ? Jak tak to co polecacie najlepiej żeby był matujący.
Na tradzik krem garniera? No wez... Kup sobie cos dobrego z kwasami a nie marketowy kremik. Bioderma ma fajny krem matujacy.
Jako farmaceuta i osoba, która przeszła kurację nie polecam kremów drogeryjnych, które prędzej czy później mogą dodatkowo podrażnić skórę. Koniecznie zaopatrz się w dermokosmetyk,nawilżający i kojący. Wspomniana wyżej Bioderma to dobry wybór. Powodzenia w kuracji i cierpliwości.
Ja mam to samo i stosuję właśnie Biodermę. Musisz zapatrzeć się w coś bardzo nawilżającego, bo Izotek mega wysusza skórę. Tak samo pękają usta, więc trzeba mieć dobrą pomadkę nawilżającą lub wazelinę.
5 2018-04-18 19:21:12 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-19 12:55:03)
Popieram, lepiej kupić coś innego. Mi dermatolodzy polecali Alaclarin wklejanie linków na forum jest niezgodne z regulaminem. Mi bardzo pomógł a też leczyłam się izotekiem.