moze mi jakas babka powie o co jej chodzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moze mi jakas babka powie o co jej chodzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: moze mi jakas babka powie o co jej chodzi

Spotykalem sie z jedna dziewczyna pare lat nie powiem bylo milo i duzo mi pomagala w ruzych sprawach no ale to normalne przeciez. jak mnie pytala czy mi zalezy to tak zawsze mowilem zeby usyszala co chciala a zeby nie klamac bo sie klamstwem brzedze. Jak pytala czy mnie kochac czy ci zalezy to ja zawsze: a dlaczego myslisz ze nie itp. W koncu udalo mi sie zalatwic sprawe w ktorej mi pomagala intensywnie to pomyslalem ze chyba nie ma sensu tego tak dalej ciagnac bo w sumie mnie to moocno ta znajomosc ogranicza. Najpierw jej powiedzialem ze zrywm dla jej dobra ze to moja wina potem jak prubowala mnie namaiwac powiedzialam juz 100-tu % szczerze ze jej nie choma ze nie kochalem nigdy ale ze chce ja miec blisko i teraz bedziemy sie przyjaznic. Nie chciala i zniknela. i teraz nie wiem: jak mozna byc taka msciwa zeby nie chciec sie przyjaznic po paru latach spotykania i jak jeszcze szczrze jej powiedziale co i jak i powinna byc wdzieczna ze teraz a nie za piec dziesiec lat. nawet nie odebrala na swieta jak dzwonilem z zyczneiami. O co jej chodzi????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moze mi jakas babka powie o co jej chodzi

jak jej potrzebowałes to była dobra przez lata zwodzies .
trzeba było na samym poczatku powiedziec jak sie sprawy maja .
a nie po latch ja ewidentnie olac

3

zgłosiłam trolla

4

daro_win napisał/a:

Spotykalem sie z jedna dziewczyna pare lat nie powiem bylo milo i duzo mi pomagala w ruzych sprawach no ale to normalne przeciez. jak mnie pytala czy mi zalezy to tak zawsze mowilem zeby usyszala co chciala a zeby nie klamac bo sie klamstwem brzedze. Jak pytala czy mnie kochac czy ci zalezy to ja zawsze: a dlaczego myslisz ze nie itp. W koncu udalo mi sie zalatwic sprawe w ktorej mi pomagala intensywnie to pomyslalem ze chyba nie ma sensu tego tak dalej ciagnac bo w sumie mnie to moocno ta znajomosc ogranicza. Najpierw jej powiedzialem ze zrywm dla jej dobra ze to moja wina potem jak prubowala mnie namaiwac powiedzialam juz 100-tu % szczerze ze jej nie choma ze nie kochalem nigdy ale ze chce ja miec blisko i teraz bedziemy sie przyjaznic. Nie chciala i zniknela. i teraz nie wiem: jak mozna byc taka msciwa zeby nie chciec sie przyjaznic po paru latach spotykania i jak jeszcze szczrze jej powiedziale co i jak i powinna byc wdzieczna ze teraz a nie za piec dziesiec lat. nawet nie odebrala na swieta jak dzwonilem z zyczneiami. O co jej chodzi????

Albo jestes trollem albo idiota.
Zwodziles dziewczyne tyle lat poki Ci byla potrzebna a jak przestala to łaskawie w swym milosierdziu poinformowales ja ze nigdy Ci na niej nie zalezalo. Na ...wuja ona ma chciec terazTwojej przyjazni??? Zebys w imie tej pseudoprzyjazni jeszcze ja troche dluzej powykorzystywal? Madra dziewucha. Dobrze ze Ci dala kopa w zadek.

5

Feniks35 autor to najpewniej troll i idiota w jednym.
Mógł chociaż zadbać o interpunkcję i ortografię.

6

Z uwagi na niski poziom wątku oraz pożegnanie autora, temat zostaje zamknięty.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moze mi jakas babka powie o co jej chodzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024