Pomóżcie zrozumieć... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pomóżcie zrozumieć...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pomóżcie zrozumieć...

Witam wszystkich - proszę Was o pomoc w zrozumieniu sytuacji - wtedy może będzie mi łatwiej odejść...

Rozstałem się z moją partnerką pół roku temu. Mamy 26 i 30L, dwójkę małych dzieci. Między nami było dużo złego. Po tym wszystkim praktycznie nie mieliśmy kontaktu przez dwa miesiące [ byliśmy wobec siebie jak wściekłe psy ]. Potem kontakt był coraz bardziej intensywniejszy i spokojniejszy ze względu widzeń dzieci itp Partnerka podkreśliła, że już nigdy razem nie będziemy, że mnie już nie kocha, że padło za dużo słów, czynów i że się "dusi" jak jestem. Od trzech miesięcy to powtarza i od trzech miesięcy bardzo często zdarza się tak, że ja zostaje na noc, sypiamy ze sobą, przytulam ją całą noc i uprawiamy sex, rano wstaję do pracy i wychodzę i tak wkoło co drugie odwiedziny u dzieci - wtedy mnie nie odpycha, wtula się, nic nie mówi. I tak na zmianę słowa kontra czyny...  O CO CHODZI ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomóżcie zrozumieć...

Jej zapytaj. Tak będzie najprościej. Usiądźcie i pogadajcie.

3

To przecież proste... nie jest z Tobą w związku więc jest singielką  czyli może poznawać innych ale zarazem zapewniasz jej adoracje, seks, namiętność bez żadnych deklaracji i bycia w związku ( odpoczynek psychiczny).... jak kogoś pozna to powie Ci , "że przecież nie jesteśmy razem" ... nie rańcie już siebie oboje i skupcie się na dobru dzieci.

4

evalougo napisał/a:

Jej zapytaj. Tak będzie najprościej. Usiądźcie i pogadajcie.

Zapytałem, po dłuższym zawahaniu dostałem odp - przecież to ty się chcesz przytulać

Szkoda, że nie jest to takie proste,z dzieciakami widuje się co drugi dzień czyli co drugi dzień muszę się zobaczyć z osoba którą bardzo kocham - a to bardzo męczy.

Też nad tym myślałem, tyle że jednak rzeczywiście jeżeli bym się przy kimś dusił to jednak nie chciałbym żeby mnie przytulała całą noc...

5

Możesz czasem się pobawić z była ale nie licz na poważną relacje. Ona się bawi i nie traktuje Cię serio. Więc albo traktuj ją tak samo albo zakończ jeżeli tak nie potrafisz.

6

To, proste.Ona nie potrafi poradzić sobie z rozstaniem.Wie, że powrót i ponowne bycie z Tobą nie jest czymś dla niej korzystnym....Ale jest również miękka, słaba emocjonalnie i  rekopensuje sobie braki  ...Ciebie jako partnera.Przy okazji z głowy ma również problem, zbliżeń cielesnych.Dla Ciebie jest, to niekorzystny układ, ponieważ nie niesie żadnych rokowań pozytywnych.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pomóżcie zrozumieć...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024