Jaki prezent dla pasjonata malarstwa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Jaki prezent dla pasjonata malarstwa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jaki prezent dla pasjonata malarstwa?

Dzień dobry,
Zbliżają się święta, chciałabym zrobić super prezent przyjaciółce, która pasjonuje się malarstwem - ja niestety nie mam o nim zielonego pojęcia. Przyjaciółka sama maluje, ale teraz ma depresję i nie chce do tego wracać. Chciałabym sprawić jej coś, co ją zainspiruje i być może przywróci wiarę w swój talent. Czy może znajdę tutaj pasjonatów tej dziedziny sztuki? Chciałabym, aby było to coś wyjątkowego... Bardzo liczę na Waszą pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki prezent dla pasjonata malarstwa?

Czy koleżanka ma jakiś ulubiony motyw  swoich prac? Portrety, kwiaty, konie, pejzaże?

3

Manzanita napisał/a:

Czy koleżanka ma jakiś ulubiony motyw  swoich prac? Portrety, kwiaty, konie, pejzaże?

Z tego, co mi wiadomo, to najbardziej lubi obrazy, gdzie są motywy nieba, piekła, itd. Bardzo lubi H. Boscha, o ile dobrze pamiętam.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-07-02 11:08:39)

Jeżeli lubi malować dla innych to może warto w ramach prezentu zainwestować w tuby wysyłkowe do których można bezpiecznie schować stworzone działa. Widziałem takie do kupienia tutaj nieregulaminowy link

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Jaki prezent dla pasjonata malarstwa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024