Jak myślcie czy kryć się z seksem przed dorosłą córką i czy ona powinna kryć się przed nami
1 2017-12-10 09:40:58 Ostatnio edytowany przez analni (2017-12-10 10:07:47)
Co znaczy "kryć"?
No nie ma co ukrywać, że Wy uprawiacie seks i dorosła córka też nie powinna tego ukrywać, ale to ciągle sprawa prywatna z własnego łóżka, więc jednak w mojej opinii lepiej się troszkę "ukrywać" niż informować cały dom, że o, teraz jest orgazm.
Ja wiem w jakich momentach moi rodzice uprawiają seks i tak w sumie średnio komfortowo się z tym czuję. Na tyle, że w domu rodzinnym przy wszystkich gdzieś za ścianami nie umiem wyluzować i jak już seks to w innym miejscu, albo jak ludzi nie ma.
Z tym komfortem to prawda. Moja mama zawsze miała niezwykle głośne nawyki w łóżku, co zawsze potężnie mnie krępowało.
Dorośli ludzie uprawiają seks. Chyba każdy o tym wie, więc co tu kryć...
Z tym komfortem to prawda. Moja mama zawsze miała niezwykle głośne nawyki w łóżku, co zawsze potężnie mnie krępowało.
Dorośli ludzie uprawiają seks. Chyba każdy o tym wie, więc co tu kryć...
Właśnie te głośne orgazmy robienie tego np jak jej nie ma zamykanie drzwi itp my np lubimy to robić w różnych porach i miejscach np w ogrodzie w salonie łazience a ona jest w domu
Właśnie te głośne orgazmy robienie tego np jak jej nie ma zamykanie drzwi itp my np lubimy to robić w różnych porach i miejscach np w ogrodzie w salonie łazience a ona jest w domu
Dla mnie to jest egoizm.
Mieszka z Wami, powinniście okazać odrobinę taktu i robić to w swojej sypialni przy zamkniętych drzwiach lub wtedy, gdy nie ma jej w domu.
Autorzy już zostali zbanowani, ale temat w sumie można pociągnać
Moim zdaniem takie nieliczenie się z dzieckiem sprawi, że to dziecko potem będzie miało wypaczony obraz seksu.
Analni nie napisali że robią to przed córką tylko czy specjalnie kryć się mają myślę że chodziło co będzie jak ich przypadkiem nakryje
Przecież to dorosła dziewczyna to chyba już jej nie można wypaczyć wyobrażni o seksie młodzi dzisiaj są bardziej szaleni i więcej eksperymentują niż ich rodzice