Co mam zrobić z dziewczyna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co mam zrobić z dziewczyna?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Co mam zrobić z dziewczyna?

Witam
jestem tu nowy. pisze bo czasem fajnie dostac odpowiedzi gdy cos cie nurtuje
mam taki problem. jestem ze swoja dziewczyna ponad 4 lata. bylo nam super zawsze ale pare miesiecy temu odkryłem ze pisala z inny facetem. mowila mi ze z nikim nie pisze. gdy odkrylem prawde to mnie zszokowalo. potrafila wysyłac z tym gościem nagie fotki pisac o naszym sexie ze jest beznadziejny. pisala ze mam problem z libido ale jak go poznala uznala ze z nią jest wszystko ok. ma ochote na sex a jak to roni ze mna to tylko marzy zebym skónczyl.
jak sie o tym dowiedzialem i przeczytalem wszystkie te wiadomosci ze zdjeciami ktore se wysyłali to mi troche serce pękło. nie sądzilem ze jest do tego zdolna. miala sie z nim umówic u jej siostry prawdopodobnie sex byl tez wliczony w te spotkanie ale naszczescie jej siostra sie nie zgodzila.
po tym jak jej o tym powiedzialem to byla w szoku. teraz jest 3 miesiace pozniej ona dalej mam problem z libido. a nasz sex wyglada inaczej niz kiedys. te texty pisane przez nia gdy pisala z nim mi siedza czesto w głowie.
wybaczylem jej mimo ze sie z nim nie przespała. ale czesto mi to wraca w głowie.

moze cos mi doradzicie??
dzieki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobić z dziewczyna?
scovi1 napisał/a:

mam taki problem. jestem ze swoja dziewczyna ponad 4 lata. bylo nam super zawsze ale pare miesiecy temu odkryłem ze pisala z inny facetem. mowila mi ze z nikim nie pisze. gdy odkrylem prawde to mnie zszokowalo. potrafila wysyłac z tym gościem nagie fotki pisac o naszym sexie ze jest beznadziejny. pisala ze mam problem z libido ale jak go poznala uznala ze z nią jest wszystko ok. ma ochote na sex a jak to roni ze mna to tylko marzy zebym skónczyl.
jak sie o tym dowiedzialem i przeczytalem wszystkie te wiadomosci ze zdjeciami ktore se wysyłali to mi troche serce pękło. nie sądzilem ze jest do tego zdolna. miala sie z nim umówic u jej siostry prawdopodobnie sex byl tez wliczony w te spotkanie ale naszczescie jej siostra sie nie zgodzila.
po tym jak jej o tym powiedzialem to byla w szoku. teraz jest 3 miesiace pozniej ona dalej mam problem z libido. a nasz sex wyglada inaczej niz kiedys. te texty pisane przez nia gdy pisala z nim mi siedza czesto w głowie.
wybaczylem jej mimo ze sie z nim nie przespała. ale czesto mi to wraca w głowie.

moze cos mi doradzicie??
dzieki

Po tym wszystkim, co ona nagadała i co robiła Ty dalej z nią jesteś??!! Serio?

Czy Ty masz jakieś poczucie godności własnej? Dumy? Honoru?

Coś mi się nie wydaje...

3

scovi1 napisał/a:

Witam
jestem tu nowy. pisze bo czasem fajnie dostac odpowiedzi gdy cos cie nurtuje
mam taki problem. jestem ze swoja dziewczyna ponad 4 lata. bylo nam super zawsze ale pare miesiecy temu odkryłem ze pisala z inny facetem.

Znaczy się, tylko Tobie było super, bo ona już zaczęła szukać boczniaka...

scovi1 napisał/a:

mowila mi ze z nikim nie pisze. gdy odkrylem prawde to mnie zszokowalo. potrafila wysyłac z tym gościem nagie fotki pisac o naszym sexie ze jest beznadziejny. pisala ze mam problem z libido ale jak go poznala uznala ze z nią jest wszystko ok. ma ochote na sex a jak to roni ze mna to tylko marzy zebym skónczyl.

Znaczy to tylko tyle, że nie ma dla Ciebie żadnego szacunku i w jej oczach Ty już nie nadajesz się na partnera.

scovi1 napisał/a:

jak sie o tym dowiedzialem i przeczytalem wszystkie te wiadomosci ze zdjeciami ktore se wysyłali to mi troche serce pękło. nie sądzilem ze jest do tego zdolna. miala sie z nim umówic u jej siostry prawdopodobnie sex byl tez wliczony w te spotkanie ale naszczescie jej siostra sie nie zgodzila.po tym jak jej o tym powiedzialem to byla w szoku.

Ciesz się, że nie zrobiła Ci jesieni średniowiecza za naruszenie tajemnicy korespondencji i za ingerowanie w jej prywatność...

scovi1 napisał/a:

teraz jest 3 miesiace pozniej ona dalej mam problem z libido.

Na pewno przy boczniaku jej libido wykazywałoby nadmiar. Ty już zostałeś, albo za niedługo zostaniesz skreślony. 

scovi1 napisał/a:

a nasz sex wyglada inaczej niz kiedys. te texty pisane przez nia gdy pisala z nim mi siedza czesto w głowie.

Czy jakby się z nim przespała, to było by Ci łatwiej wybaczyć?. Teksty do boczniaka będą w Twojej głowie jeszcze długo, ona ma pewność, że może Tobą manipulować i dlatego może warto zastanowić się nad sensem bycia z nią. Dla niej Jesteś już miękka faja i żeby to zmienić trzeba włożyć dużo pracy nad sobą, nad związkiem... Czasami lepiej zacząć budować coś nowego, niż starać się reanimować, coś, co już nie ożyje...
Decyzja należy do Ciebie

scovi1 napisał/a:

moze cos mi doradzicie??
dzieki

Musisz baaardzo dużo popracować nad  poczuciem własnej wartości.

4

Dla niej już nie jesteś facetem. Zresztą dla mnie też. Panienka wysyła nagie fotki innemu - rozstanie z miejsca. Pewnie szkoda Ci było wspólnego przebytego czasu. Straciłeś w jej oczach. Teraz macie fajny seks, a za kilka miesięcy albo tygodni pomacaj się po głowie czy nic nie rośnie wink

5

Myślałeś po co ona z tobą jest? Jak jest mimo beznadziejnego dla niej seksu to po co?

6

Zdrada i kłamstwa to kiepskie podstawy pod związek... Ja bym radził uciekać sad

7

Również podłączam się pod resztę i radzę: rzuć ją. Jeżeli raz to zrobiła to zrobi znowu. Przynajmniej tak myślę, jeżeli byłaby inna powiedziała by co jej leży na sercu i szczerą rozmową próbowała naprawić. A nie wysyłać innemu nagie fotki hmm
W ogóle co z niej za kobieta żeby tak się zachować hmm uciekaj!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co mam zrobić z dziewczyna?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024