Witam
jestem tu nowy. pisze bo czasem fajnie dostac odpowiedzi gdy cos cie nurtuje
mam taki problem. jestem ze swoja dziewczyna ponad 4 lata. bylo nam super zawsze ale pare miesiecy temu odkryłem ze pisala z inny facetem. mowila mi ze z nikim nie pisze. gdy odkrylem prawde to mnie zszokowalo. potrafila wysyłac z tym gościem nagie fotki pisac o naszym sexie ze jest beznadziejny. pisala ze mam problem z libido ale jak go poznala uznala ze z nią jest wszystko ok. ma ochote na sex a jak to roni ze mna to tylko marzy zebym skónczyl.
jak sie o tym dowiedzialem i przeczytalem wszystkie te wiadomosci ze zdjeciami ktore se wysyłali to mi troche serce pękło. nie sądzilem ze jest do tego zdolna. miala sie z nim umówic u jej siostry prawdopodobnie sex byl tez wliczony w te spotkanie ale naszczescie jej siostra sie nie zgodzila.
po tym jak jej o tym powiedzialem to byla w szoku. teraz jest 3 miesiace pozniej ona dalej mam problem z libido. a nasz sex wyglada inaczej niz kiedys. te texty pisane przez nia gdy pisala z nim mi siedza czesto w głowie.
wybaczylem jej mimo ze sie z nim nie przespała. ale czesto mi to wraca w głowie.
moze cos mi doradzicie??
dzieki