Jeansowa spodnica- do czego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jeansowa spodnica- do czego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jeansowa spodnica- do czego?

Cześć wszystkim. Niedawno robilam porządki w swojej szafie i znalazłam jeansowa spodnice. Kiedyś ją kupiłam ale jakos nie było mi dane jej założyć. Pomyslalam ze może warto to zmienić. Pytanie tylko czy wypada 20 latce gdziekolwiek w takiej sie pokazywać? Fason klasyczny, długość do kolan, z rozporkiem z tyłu. Jeśli wypada to co bym mogla do niej ubrać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jeansowa spodnica- do czego?

O co chodzi z tym "wypada" - obawiasz się, że jesteś za stara czy za młoda? wink

Klasyczna, jeansowa spódnica pasuje do wielu rzeczy, a teraz, jesienią, będzie świetnie wyglądać założona do krótkiego, wiązanego płaszczyka, jakiejś wciętej w talii kurtki długości do połowy bioder, do ciepłego żakietu. Całość mogą uzupełnić wysokie kozaki albo ładnie dopasowane botki. Do tego opięty golf albo jakiś ładny sweter - świetne są te o grubym splocie. W zimne dni spokojnie możesz do niej założyć grube rajstopy.

Nie wiem jak Ty, ale ja oczami wyobraźni już to widzę i całkiem mi się to podoba smile.

3

Moim zdaniem w takiej jak najbardziej wypada. Gdyby była mini lub do kostek, to bym się zastanawiała. Taka długość jest w porządku.
Co nosić? Na sportowo: trampki, t-shirt, bluza. Bardziej wizytowo - żakiet i kryjące rajstopy.

4

tez nosze dżinsowe i jedną sztruksową mam. Moim zdaniem to wiele rzeczy pasuje. Tak jak teraz  to zakładam swetry do takich spódnic.

5

Mi jeansowe spódniczki kojarzą się z moda lat 90 i nie potrafię się przełamać. Podobają mi się stylizacje z nimi, ale sama czuję się w tym źle.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jeansowa spodnica- do czego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024