Spodnie optycznie powiększające pośladki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Spodnie optycznie powiększające pośladki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Spodnie optycznie powiększające pośladki

Dziewczyny, mam dość płaskie pośladki i dlatego nie lubię nosić spodni, ponieważ okropnie to uwydatniają. Zasadniczo już jakieś 10 lat temu przerzuciłam się na sukienki i rozkloszowane spódnice.  Niemniej potrzebuję jednej pary spodni. Czy znacie jakieś modele, które optycznie powiększają pośladki? To, niestety, moja pięta Achillesa, podobnie jak kształt oczu. Nauczyłam się już, że moich oczu lepiej w ogóle nie malować, można poprzestać na tuszowaniu rzęs. Jednak z pośladkami wciąż mam problem, jeśli chodzi o wybór spodni. W  żadnych nie wyglądam kobieco. Nawet do lasu jeżdżę w sukienkach. Znacie jakieś optyczne triki, żeby pośladki wyglądały na nieco większe?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spodnie optycznie powiększające pośladki

Na takie rozterki rozwiązaniem są dżinsy typu push up, a trwałym i niezależnym od ubioru rozwiązaniem są m.in. przysiady wink

3

Dołapałam kilka ciekawych rad:

- Spodnie bez kieszeni powiększają i spłaszczają pośladki, staraj się zatem wybierać spodnie, które posiadają kieszenie ponieważ to one modelują pupę.
- Duże kieszenie zawsze powiększą i mogą skrócić nogi, więc najlepsze będą dla osób wysokich.
- Jeśli chcesz zaokrąglić biodra wybierz kieszenie o zaokrąglonym kształcie. Gdy zależy ci na optycznym poszerzeniu - wybieraj fason kwadratowy lub prostokątny. Dobrze, jeśli takie kieszenie będą naszyte.
- Spodnie z wysokim stanem optycznie spłaszczają pośladki.

4

Spróbuj z bielizną,
https://8.allegroimg.com/s192/01ea1d/20a8914647fcbd7514b2706469d8

https://1.allegroimg.com/s400/01274e/727a32c345708bfb021bc13cdf81

są też rajstopy.

5

wow! niezłe majty big_smile Calzedonia ma legginsy/jegginsy z push upem smile

6

ja sama mam takie jegginsy z pushupem i naprawdę robią dobrą robotę big_smile bo faceci się oglądają.

7

Teraz jest dużo takich modeli w sieciówkach, że im idzie jakby szew w poprzek od szwu bocznego na nogawce do kieszeni. I te z tym szwem optycznie powiększają. Mają metki z napisem push up, więc się zorientujesz wink

8

miminka napisał/a:

Teraz jest dużo takich modeli w sieciówkach, że im idzie jakby szew w poprzek od szwu bocznego na nogawce do kieszeni. I te z tym szwem optycznie powiększają. Mają metki z napisem push up, więc się zorientujesz wink

Dokładnie mnóstwo sklepów oferuje tego typu spodnie.I są one najlepszym rozwiązaniem smile Wybaczcie, ale taki sztuczny kuper "przyklejać" sobie jest.... troszkę dziwnie...Ale, to tylko moje zdanie.Ja nigdy nie, nie pokazałabym się na mieście z wypchanym czymś- gdzieś tam big_smile Nie potrafiłabym tak, źle bym się czuła.

9

Ja też bym tego kupra nie założyła smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Spodnie optycznie powiększające pośladki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024