To serialowa adaptacja komiksów o Archiem i podobno jeden z lepszych aktualnie seriali dla młodzieży. Ktoś ogląda?
Mam za sobą pierwszy sezon i jako teen drama sprawdza się to bardzo dobrze, chociaż i tak komiks dużo lepszy ( zwłaszcza niedawna seria )
jak ciekawie, nie wiedziałam, że to na podstawie komiksu
ja okres nastolęcki mam już dawno za sobą, jednak czasem czuję lekką nostalgię, w której z powodzeniem sie realizuję poprzez oglądanie hitów z młodości lub nastolatków obecnie. im jestem starsza tym wybredniejsza w temacie. Ten serial akurat mi się spodobał, jest spójny estetycznie, dziewczyny przepiękne, fantastycznie dobrana muzyka. fabularnie trochę mnie rozczarowało zakończenie. nie wiedziałam że można się spodziewać kolejnego sezonu. to prawda?
nie wiedziałam że można się spodziewać kolejnego sezonu. to prawda?
Drugi sezon właśnie trwa.
Uursa #muszlov napisał/a:nie wiedziałam że można się spodziewać kolejnego sezonu. to prawda?
Podoba się?
Lunai9 napisał/a:Uursa #muszlov napisał/a:nie wiedziałam że można się spodziewać kolejnego sezonu. to prawda?
Podoba się?
Bardzo nierówny sezon. Za długi, a wśród wątków pomieszanie z poplątaniem. Archie wkurzał mnie niemiłosiernie ( z tym przymilaniem się do mafioza), a Cheryl było zdecydowanie za mało (Betty za dużo). Liczę, że się poprawią.
A tutaj zdjęcia z trzeciego sezonu. Wygląda na to, że Kevin będzie z Moosem.
https://naekranie.pl/aktualnosci/riverd … nu-3445407