facet umawia sie a potem znika.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » facet umawia sie a potem znika..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: facet umawia sie a potem znika..

hejka
znam faceta starszy okolo 8 lat, od samego poczatku dziwnie sie zachowuje..
najpierw pisze do mnie czy mam czas, zazwyczaj po weekendzie jest to niedziela - wtorek , a potem nie odpisuje, za jakis czas znow sie oddzywa i pyta o to samo. Na pierwsze spotkanie spoznil z godzine sie i narzekal ze byl jakis wypadek..dodam ze ciezko mi bylo sie z nim spotkac ale on tak samo zwlekal ze zaspal czy cos.
Co ciekawe. pyta ciagle o moje konto na instagramie, a usunal mnie z obserwowanych- potem zawiesilam konto na chwile i przywrocilam ponownie, znow zapytal o moja nazwe konta ale nie chce mnie z jakiegos dziwnego powodu dodac do znajomych..

jak chce sie spotkac to raczej nie chce isc do baru..tylko zaprasza do mieszkania.Zdziwilo mnie to, tlumaczyl ze w barze czy gdzies nie mozna sie wyluzowac.

Jak zapytalam dlaczego najpierw sie umawia a potem nie odpisywal to odpowiedzial ze mial duzo na glowie i jakies zamieszanie w pracy..a chyba z 20 dni nie gadal. potem mu nie odpisalam na zlosc, to nerwowo pisal dlaczego nie odpisuje. a sam zrobil to samo wczesniej
raz strasznie do mnie dzwoni wypisuje umawia sie a potem jest dluga cisza. i znow to samo.

Nie wiem czy jest sens z nim gadac, uwazam ze cos jest nie tak. nie wiem czy ma kogos czy cos kombinuje czy sobie pogrywa. Co o tym mylicie??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet umawia sie a potem znika..

Dziwny dziwny dziwny. Daj sobie spokój dziewczyno. Może narcyz jakiś oni tacy pokręceni ....

Nie ma sensu...

4

magda566 napisał/a:

hejka
znam faceta starszy okolo 8 lat, od samego poczatku dziwnie sie zachowuje..
najpierw pisze do mnie czy mam czas, zazwyczaj po weekendzie jest to niedziela - wtorek , a potem nie odpisuje, za jakis czas znow sie oddzywa i pyta o to samo. Na pierwsze spotkanie spoznil z godzine sie i narzekal ze byl jakis wypadek..dodam ze ciezko mi bylo sie z nim spotkac ale on tak samo zwlekal ze zaspal czy cos.
Co ciekawe. pyta ciagle o moje konto na instagramie, a usunal mnie z obserwowanych- potem zawiesilam konto na chwile i przywrocilam ponownie, znow zapytal o moja nazwe konta ale nie chce mnie z jakiegos dziwnego powodu dodac do znajomych..

jak chce sie spotkac to raczej nie chce isc do baru..tylko zaprasza do mieszkania.Zdziwilo mnie to, tlumaczyl ze w barze czy gdzies nie mozna sie wyluzowac.

Jak zapytalam dlaczego najpierw sie umawia a potem nie odpisywal to odpowiedzial ze mial duzo na glowie i jakies zamieszanie w pracy..a chyba z 20 dni nie gadal. potem mu nie odpisalam na zlosc, to nerwowo pisal dlaczego nie odpisuje. a sam zrobil to samo wczesniej
raz strasznie do mnie dzwoni wypisuje umawia sie a potem jest dluga cisza. i znow to samo.

Nie wiem czy jest sens z nim gadac, uwazam ze cos jest nie tak. nie wiem czy ma kogos czy cos kombinuje czy sobie pogrywa. Co o tym mylicie??

To proste, żonaty. Ma mieszkanie osobne, które służy za gniazdko dla jego bocznych znajomości. Nie doda Cię do mediów, bo kto o zdrowych zmysłach dodawałby kochankę. Pisze i rozmawia wtedy, gdy żony nie ma w pobliżu. Do miejsc publicznych nie wyjdzie z Tobą, bo ktoś mógłby zobaczyć. Znajomość jest "rwana" bo z jednej strony chce Cię mocno przywiązać do siebie, chce oczywistego, a z drugiej strony nie ma zbytnio warunków by poświęcać Ci czas i po drugie średnio mu też pewnie zależy, bo przez mieszkanie nie jedna się przewija...

5 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-10-25 11:09:18)

magda566 napisał/a:

czyt. jest łóżko i można zapoznać się z Twoim ciałem. Chyba się domyśliłaś?

6 Ostatnio edytowany przez josz (2017-10-25 11:43:40)

Magda, ale jaki masz problem? Przecież gołym okiem widać, że jemu nie zależy na Tobie, zwodzi Cię i lekceważy.
Ile jeszcze takich jego akcji zamierzasz tolerować? "Do trzech razy sztuka" już chyba było?
Zgadzam się, że jego zachowanie, faktycznie może wskazywać, że on jest z kimś związany, a Ty jesteś kandydatką na ukrywaną kochankę.

7

Czy to ten sam facet? http://www.netkobiety.pl/t108028.html

8 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-10-25 11:58:49)

Zakładając nawet, że nie ma żony to jego podejście do relacji świadczy, że przez mieszkanie przewala się tabun... „Idziesz do mieszkania? Super, będzie seks. Nie idziesz? To spadaj. Odezwę się za jakiś czas i zobaczę, czy zmiękłaś. Idziesz do mieszkania? Super! A, nie. Fajniejsza się zgodziła. Spadaj” tongue Ruch tam jak na dworcu, stąd też lekceważenie. Jednocześnie ruch tam tworzy konkretny typ kobiet, którym lekceważenie w ogóle nie przeszkadza... Z wątków Magdy wygląda na to, że ona do tego typu należy.

9

Kup olej. I go olej.

10

Liczysz na to, że ktoś Ci powie że takie zachowanie jest OK?
Jak masz troszkę oleju w głowie to skończ tą znajomość a jak nie do dalej bądź desperatką, bo tym właśnie jesteś tolerując takie zachowanie o szacunku dla samej siebie nie wspomne

11

Założyłaś już jeden wątek na ten sam temat i dotyczący tej samej relacji, dlatego ten zostaje zamknięty, a Ciebie proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami oraz stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » facet umawia sie a potem znika..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024