Mezczyzna manipulant, zwiazek na odleglosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mezczyzna manipulant, zwiazek na odleglosc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Mezczyzna manipulant, zwiazek na odleglosc

Witajcie,

Nigdy nie myslalam ze znajde sie w sytuacji ze nie bede potrafila sobie pomoc. Wydawalo mi sie, ze jak trzeba potrafie spojrzec z boku i zrozumiec sytuacje i wiedziec co zrobic. Otoz nie.

Odezwal sie do mnie przedwczoraj pewien pan. Pan, za ktorym szalalam. Ze slowami 'tesknie'. Brzmi pieknie prawda? Pewnie tak by bylo, gdyby nie to, co poprzedzalo ta wiadomosc...
To byla przelotna znajomosc, ''wakacyjny romans'' mozna powiedziec ktora nie miala prawa bytu. Mimo tej swiadomosci, i tak sie zauroczylam. Albo i zakochalam. Nie wiem juz. On wrocil do kraju z ktorego pochodzi, obiecywal ze do mnie przyjedzie, wroci za pare miesiecy...
Z trzech miesiecy zrobilo sie 5. Potem plany na przyjazd byly coraz bardziej mgliste. Tak, emigracja to nie prosty proces. Ciagle cos sie dzialo co odkladalo jego przyjazd tutaj I nasza wspolna przyszlosc.. Czas sie wydluzal, frustracja rosla..
W wakacje mialam do niego przyjechac. Odwiedzic go. Zaprosil mnie, uwierzylam ze chce. Dzien przed powiedzial nie przyjezdzaj. Mialem wypadek. Ale jestem caly. Tylko troche splukany. Ale przelozymy to. I na pewno przyjade do ciebie..
Wydalam 300zl na bilet zeby go zobaczyc. Dzien przed mi powiedzial zebym nie przyjezdzala. Nie widzialam go od stycznia. Od tej sytuacji odcielam sie calkowicie, mysle 'bydle mnie wykorzystalo I jeszcze wydalam pieniadze'. A teraz, 3 miesiace pozniej, pazdziernik a on jakby nigdy nic 'Tesknie'. Plany na przyjazd? 'Jeszcze nie wiem kochanie, ale wiesz ze chce z toba byc'. Wiec co dalej? No wlasnie. Moje pytanie do Was. Co dalej? Co to za facet? Czy umiejetnie mnie zmanipulowal (do tego stopnia ze czekam na niego 10 miesiecy I wydaje 300zl na bilet) czy naprawde mu zalezy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mezczyzna manipulant, zwiazek na odleglosc

Tak, zależy mu. Na kochance.
Facet działa na 2 fronty. Ma żonę, dzieci, rodzinę. A Ty? "Wakacyjny romans".
I czekasz 10 m-cy.. i pytasz, czy mu zależy????

3

Jestesmy bezdzietni, nie zonaci. Ja mam 23 on 27.
Dzieki za odpowiedz. Moze linijka wyzej nic tu nie zmieni ale chcialam to dodac.

Jakby tęsknił, lub był lepszym manipulantem (eh), to by częściej pisał smile
Adekwatne:
https://www.youtube.com/watch?v=dl2P4GqY3to

5

Zastanawia mnie, po co to wszystko. Po co tak zaborczo wypieral sie I zaprzeczal gdy pytalam czy ma kogos. Czemu na wszystkie pretensje mial dobre odpowiedzi, ktore sprawily ze zaczelam sie zastanawiac czy go za surowo nie ocenilam. Po co ktos tak zaborczo zapewnia mne ze chce ze mna byc.

6

Nie ma go 10 miesięcy.. Przez 10 miesięcy... i nic. Nie daje to Tobie do myślenia?

7

No spoko... ale gdzie tu manipulacja? Poza głupotą i naiwnością to ja jej tu nie widzę.

8

Harvey napisał/a:

No spoko... ale gdzie tu manipulacja? Poza głupotą i naiwnością to ja jej tu nie widzę.

Manipuluje nią jak chce, a ona chodzi jak rybka na haczyku.. Czeka od 10 miesięcy a jego sms wywraca jej świat..
Kobieto, masz 23 lata. Jak dla mnie, facet Ciebie traktuje jak odskocznię.

9

Coombs napisał/a:
Harvey napisał/a:

Manipuluje nią jak chce, a ona chodzi jak rybka na haczyku.. Czeka od 10 miesięcy a jego sms wywraca jej świat..
Kobieto, masz 23 lata. Jak dla mnie, facet Ciebie traktuje jak odskocznię.

Aaaa taka "manipulacja"... Wybacz, bo dla mnie nadal to naiwność autorki tongue

10

Dzieki Coombs, nie wiem czy to ta twoja dosadnosc czy zlosliwosc ale rozumiem na czym stoje wink chcialam sie tylko upewnic i powiedzielic historia wink

11

Mam niestety takie same odczucia.. mimo że bardzo Ci zależy, rozumiem to. Chcesz to widzieć troszkę inaczej niż realnie to wygląda. Tak robimy jak na kimś nam bardzo zależy. Lepiej żebyś zerwała ta znajomość już im później tym ciężej. Nic raczej z tego nie będzie, bo nie traktuje Cie poważnie z tego co widzę, przechodziłam przez to niestety. Trzymaj się pozdrawiam

12

To jest czysta manipulacja. Skończ tę znajomość z nim, bo nic z tego nie wyjdzie, poza zabawami w łóżku. Po co Ci on?

13

Browniee napisał/a:

Dzieki Coombs, nie wiem czy to ta twoja dosadnosc czy zlosliwosc ale rozumiem na czym stoje wink chcialam sie tylko upewnic i powiedzielic historia wink

Browniee.. to nie złośliwość. Ja byłem w "związku" z manipulantką.
A to, co ten facet robi to... s...syństwo. Bawi się Tobą, zwodzi 10 miesięcy. A może ma tam kogoś? Może chce byś była tą drugą, trzecią..
Masz 23 lata. Znajdziesz o wiele lepszego. Tylko nie daj się tak traktować!

14

Dziekuje kochane. Upewnilam sie dzieki Wam ze dobrze zrobilam kazac mu spadac. Opowiadal mi historie jakie to on ma problemy teraz finansowe i biedaczek mial wypadek.. chcial wzbudzic litosc.. jak mu wyrzucilam ze na pewno kogos tam bzyka na boku to go zatkalo i nie uwierzyl ze o to pytam. Dlatego przez chwile sie zawahalam i zwatpilam. Pewnie to tylko umiejetna manipulacja.

15

Browniee napisał/a:

Dziekuje kochane. Upewnilam sie dzieki Wam ze dobrze zrobilam kazac mu spadac. Opowiadal mi historie jakie to on ma problemy teraz finansowe i biedaczek mial wypadek.. chcial wzbudzic litosc.. jak mu wyrzucilam ze na pewno kogos tam bzyka na boku to go zatkalo i nie uwierzyl ze o to pytam. Dlatego przez chwile sie zawahalam i zwatpilam. Pewnie to tylko umiejetna manipulacja.

A jednak bzykał... A widziałaś te połamane jego nogi po wypadku? Jak nie... to mu sama je połam!
I walcz o siebie. Warta jesteś dbania a nie chorych gierek..

16

Autorko-może teraz Ty go dla odmiany zaproś do siebie...i dzień przed odwołaj

17

Hehe wink dobry pomysl. Z checia bym to zrobila ale skubany sie na to nie nabierze, po prostu powie ze nie ma kasy i nie moze przyjechac..

18

Browniee napisał/a:

Hehe wink dobry pomysl. Z checia bym to zrobila ale skubany sie na to nie nabierze, po prostu powie ze nie ma kasy i nie moze przyjechac..

Za to tupet ma .
Samego go nie stać,ale Ciebie odwagę ma naciągać na koszty?
Szelki nie facet.
Weź nie zawracaj sobie głowy kimś takim.Odetnij się całkowicie.To najlepsza reakcja.

Znajdź kogoś wartego uwagi.

19

jaMajkaa napisał/a:
Browniee napisał/a:

Za to tupet ma .
Samego go nie stać,ale Ciebie odwagę ma naciągać na koszty?
Szelki nie facet.
Weź nie zawracaj sobie głowy kimś takim.Odetnij się całkowicie.To najlepsza reakcja.

Znajdź kogoś wartego uwagi.

Masz racje.

Dzieki dziewczyny, potrzebowalam takiego trzezwego spojrzenia I malego wstrzasu wink Na jakiego kretyna ja trafilam.

20 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2017-10-23 20:40:42)

Odpusc go sobie. Mial wystarczajaco duzo czasu, by pokazac ze mu zalezy. Skoro przez tyle czasu nie przyjechal ani nawet nie chcial jednak bys Ty przyjechala to naprawde mu nie zalezy. No pewnie tez przed Toba cos ukrywa. Generalnie jednak taka relacja nie ma przyszlosci. W ten nagly wypadek tez bym mu nie wierzyla. No i zyjemy w takich czasach, ze czesty kontakt to zaden problem, a on nie odzywal sie 3 miesiace. Samo to juz pokazuje jak Cie traktuje.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mezczyzna manipulant, zwiazek na odleglosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024