Facet prosi o pomoc. Starać się czy nie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet prosi o pomoc. Starać się czy nie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez marek gonciarz (2017-10-09 20:43:07)

Temat: Facet prosi o pomoc. Starać się czy nie ?

Witam szanowne kobiety ( i mężczyzn ).

Proszę o pomoc w mojej sprawie bo trochę się zagubiłem. Poznałem w pracy jakiś czas temu fajną kobietę. Oboje jesteśmy dość świeżo po rozstaniach. Mamy już oboje koło 30. Nie ukrywam, że zacząłem się starać o bliższą znajomośc, ponieważ naprawdę jest bardzo wartościową kobietą. Zaprosiłem ją na kawę. Zgodziła się. Było bardzo sympatycznie. Byliśmy razem na parapetówce u znajomych. I nagle w sumie się skończyło zanim się zaczęło. Wszelkie moje próby zaproszenia jej gdziekolwiek spełzają na niczym. Co prawda ona ma teraz na dniach ważne sprawy do załatwienia. Wykręca się, że ma dużo załatwiania.. Ale czuję, że jest to mydlenie oczu. Odrzuciła moje zaproszenia na przestrzeni 2 miesięcy. Chyba moglaby przez ten długi czas znaleźc choć chwilę gdyby mogła ?Mam w planach na spokojnie ją zaprosić gdzieś w przyszłym tygodniu jak już będzie miała wszystko z głowy. Ale czuję iż chyba nie ma sensu. Powiedzcie mi kochani. Ile mam dać sobie szans/prób? Kiedy kończy się zdrowo rozsądkowa chęć umówienia się i poznania bliżej a gdzie zaczyna już być nachalność ? Chcę aby wiedziała, że mi zależy ale też nie chcę naciskać. Powiedzcie mi, bo sam nie wiem czy już na tę chwilę zbytnio nie przesadzam i nie naciskam na nią. W sumie 3 razy dostałem "kosza". Kiedy odpuścic ? Kiedy będę na sto procent pewien, że pora odpuścic ? Albo po prostu zagrać w otwarte karty i powiedzieć, że po prostu mi się podoba i jestem nią zainteresowany ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet prosi o pomoc. Starać się czy nie ?

wystarczy, nie pisz już. gdyby chciała to by znalazła chwilę na kawę.

3 Ostatnio edytowany przez marek gonciarz (2017-10-09 21:49:51)

No właśnie też mi się tak wydaje. Ale spróbuję jeszcze raz. Wtedy kiedy już będę wiedział, że naprawde nie ma nic na głowie. I jak już sama się upora ze wszystkimi rzeczami, które ma do zrobienia. A to już w przyszłym tygodniu. Chcę spróbować , bo może faktycznie jest tak, że ona NAPRAWDĘ nie ma czasu. Chcę się przekonać, aby mieć 100 procent pewności. Chyba dobrze robię ?

4

Odrzuciła kilka razy to daj sobie spokój.  Proponując kolejny raz  pogarszasz swoją sytuację bo ona będzie wiedziała że piesek na smyczy jeszcze jest. Odpuść. Ja tez ten błąd popełniłem ze łatwo się nie poddaje. Chciałem być ideałem ale nie ma już nas

5

Zależy, co mówi, jak ci daje "kosza". Ale to wszystko nie brzmi zachęcająco. Wydaje mi się, że zainteresowana partia raczej stara się na siłę wynaleźć gdzieś te dwie godzinki na kawę, albo przynajmniej daje do zrozumienia, że bardzo bardzo jej zależy, ale teraz nie może. A z tego co piszesz, to wygląda na to, że ty się domyślasz, że ona nie ma czasu, szukasz nadziei.

6

No właśnie pisze, że chętnie itp. Źe chciałaby, ale nie może. Bo póki co ma zbyt wiele na głowie

7

marek gonciarz napisał/a:

No właśnie pisze, że chętnie itp. Źe chciałaby, ale nie może. Bo póki co ma zbyt wiele na głowie

Nie ma zbyt wielw na glowie tylko nie jestes w jej typie (zakladam, że z ciebie to taki mily dusza-czlowiek, dobry, uczynny, spokojny domator) ale ze ona nie ma innej opcji jeszcze na oku to cie trzyma w rezerwie. Jak pojawi sie na horyzoncie ktos w jej typie to cie wtedy brutalnie splawi.

8

Z jednej strony jest to trochę naiwne, ale penie jak autor nie spróbuje, to się długo będzie gryzł co by było gdyby, więc myślę, że dobrze będzie wybadać sprawę ostatni raz. Tyle, że niekoniecznie tak od razu jak już tylko wybije ten termin, w którym te jej absorbujące zajęcie się skończy. Niech kobieta trochę pooddycha tym luzem smile
A z drugiej strony, to też trochę myślę jak Iceni hmm

9 Ostatnio edytowany przez LolekBolek (2017-10-10 00:25:36)

No nic, wygląda na to, że się podjarełeś, a jej nie zależy. Ale wiesz, próbować możesz, chociaż nie miałbym żadnych nadziei na Twoim miejscu.

Moim zdaniem, musisz jeszcze troszkę dojrzeć emocjonalnie. Nie napalaj się tak, bo ktoś zwrócił na Ciebie uwagę czy coś w tym stylu.

10

a tak na przyszłość- przede wszystkim na wczesnym etapie znajomości trzeba mieć kilka lasek w obwodzie żeby za bardzo się nie skupiać na jednej smile
dotyczy to oczywiście obu płci.

11

A może po prostu postawić sprawę jasno i powiedzieć że jestem nią zainteresowany. Czy ona chciałaby kontynuować znajomość. Będę wiedział na czym stoję a nie zastanawiam się i tylko domyślam. ???

12

Juz sie nie starac. Jakby cos to najwyzej puscic kontrolnego esa za kilka miesiecy, ale to i tak tylko pod katem ewentualnego niezobowiazujacego seksu a nie jakiegos "uczucia". Nie jestes w jej typie i tyle.

13

marek gonciarz napisał/a:

A może po prostu postawić sprawę jasno i powiedzieć że jestem nią zainteresowany. Czy ona chciałaby kontynuować znajomość. Będę wiedział na czym stoję a nie zastanawiam się i tylko domyślam. ???

Od dwóch miesięcy kobieta cię spławia, a ty nadal ją molestujesz? To nie jest zabieganie o kobietę, tylko stalking. Daj jej pożyć. To że jest delikatna i jeszcze nie powiedziała ci spi...laj, to tylko świadczy o anielskiej cierpliwości i wysokim poziomie kultury, ale jeśli dwa miesiące temu miałeś znikome szanse, to teraz nie dotknęła by cię nawet kijem od szczotki.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet prosi o pomoc. Starać się czy nie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024