Single,jaki najgorszy tekst, dot.waszej samotności,usłyszeliście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Single,jaki najgorszy tekst, dot.waszej samotności,usłyszeliście?

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 134 ]

1

Temat: Single,jaki najgorszy tekst, dot.waszej samotności,usłyszeliście?

Czy zdarzyło Wam się usłyszeć coś przykrego z powodu Waszej samotności?
Jak reagujecie na takie "docinki"?

Podam swoich kilka przykładów:

1.Od "koleżanki" ,w zeszłym roku,kiedy wyjeżdżałam na kilka dni nad morze, sama.

-"Chce Ci się samotnie jechać?"
-"Co TY tam sama będziesz robić"?
Dodam,że słyszę to często w pracy,kiedy mówię,że gdzieś idę/jadę sama.

2. Czas sobie kogoś znaleźć.

3.Żyjesz samotnie jak zakonnica.

4.Człowiek jest stworzony do życia w stadzie,to nie jest normalne być samemu.

5.Od "kolegi w pracy"
Gdybyś miała faceta i by Cię porządnie....nie chodziłabyś taka "naburmuszona".

Moje podejście obecnie jest takie ,że ucinam takie rozmowy jakąś ripostą typu"Jak będę potrzebowała Twojej rady to się do Ciebie zwrócę.Póki co o nią nie prosiłam".
Nauczona doświadczeniem, staram się w pracy wszystkim nie opowiadać o swoim życiu osobistym.
Dystansuję się od takich osób.
Jakie są wasze doświadczenia?
Spotkało Was coś podobnego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Single,jaki najgorszy tekst, dot.waszej samotności,usłyszeliście?

Kiedyś dużo tego było, teraz już nie, ale moze to ja już nie zwracam uwagi, jakoś mnie to nie bardzo obchodzi
jeśli coś o tym ktoś mówi.
Dziwne.

3

Ja miałem kilka takich sytuacji, głównie to w rodzinie.
"Dlaczego do tej pory jesteś sam?" "Czy tobie kobiety w ogóle się podobają?" "Spójrz na swoich znajomych, oni sobie radzą w życiu"
To są takie trzy sławetne zwroty które powodują i powodowały u mnie wzrost ciśnienia i co za tym idzie awantura była gotowa big_smile

Ludzie mają głupie podejście do tematów związków, myślą sobie że każdy jak tylko będzie chcieć kogoś mieć to od razu ta sztuka się uda a tu niestety, nie każdy ma łatwo w tych sprawach, są też przypadki beznadziejne które są skazane na wieczną samotność.

4

Ja raz usłyszałam (byłam wtedy jeszcze studentką) od takiego sąsiada u mojej babci na wsi "Po co sie tyle uczyć, tylko te ksiązki i książki, chłopa trzeba łapać, z chłopem czas spędzać, a nie te książki i ksiązki w kółko!" wink
Uznałam wtedy, ze facet jest zwykłym burakiem i nawet mi sie nie chciało nic mu odpowiadać, po prostu olałam te jego "głębokie" wywnętrzenia wink Bo w sumie o czym gadać z kimś na takim poziomie... Facet ledwo mnie z widzenia znał troche, a tu takie tekściory, he heh... Dlatego też nie przepadam za życiem na wsi smile Tam na wsi niektórzy ludzie uważali, że mają święte prawo sie wtryniać w cudze życie, komentować, czy wręcz "złote rady" dawać, niemal obcym osobom! Dla mnie masakra jakaś wink

5

Tom,na zjazdach rodzinnych najgorzej.
Jak człowiek się zacznie denerwować,to mam wrażenie,że ich to jeszcze bardziej nakręca i tzw. "beka" gotowa.

"Kiedy sobie kogoś znajdziesz,czas na dziecko,bo czas leci "( jakbym nie wiedziała).

Aaaa...zapomniałam o "najlepszym" :
A Ty kiedykolwiek uprawiałaś seks czy nadal dziewicą jesteś?"
"Kolega" w pracy przy współpracownikach i obcych ludziach to powiedział.
Po raz pierwszy mnie "zatkało."
Oczywiście za jakiś czas powtórzył pytanie,ale wtedy byłam już przygotowana i odp."Ty tego z pewnością nie sprawdzisz".
Mam spokój.

6

mergi napisał/a:

Tom,na zjazdach rodzinnych najgorzej.
Jak człowiek się zacznie denerwować,to mam wrażenie,że ich to jeszcze bardziej nakręca i tzw. "beka" gotowa.

"Kiedy sobie kogoś znajdziesz,czas na dziecko,bo czas leci "( jakbym nie wiedziała).

"Tak, Orleańską ":)

7

lol

Nauczyłam się odp.,ale przyznam się,że na początku nie było mi łatwo,bo czułam się ....hmmm zażenowana?

W pracy jednak nie warto się za bardzo uzewnętrzniać.

8

Myślę że ci ludzie chcą się po prostu dowartościować i tyle i o ile wśród obcych ludzi takie postępowanie mnie nie dziwi to u rodziny już tak.
No ale że ja do grzecznych też nie należę to potrafię rzucić ostrą ripostę i wówczas dochodzi do bardzo "ciekawych" sytuacji.

Swoją drogą ciekawe jaka reakcja byłaby rodziny jakbym przyprowadził dziewczynę i powiedział że będziemy mieć dziecko.
Stawiam na zbiorowy zgon z powodu ataku serca, tak to jest najbardziej prawdopodobne.

9

Pełno tego big_smile ale najbardziej mnie wkurza, jak mówią(głównie rodzina), że sami mi kogoś znajdą, tylko muszę im powiedzieć jaki mi się podoba i jakiego bym chciała big_smile ja wtedy odpowiadam, żeby się nie trudzili, bo jeszcze się taki nie urodził, który by mi dogodził tongue
Oczywiście teksty pt.zaraz będziesz za stara na dziecko, to norma(wtedy mówię żeby na mnie nie liczyli, niech bracia się postarają) smile
Aaaaa....kiedyś, jak nastolatką jeszcze byłam, mój wujek przy ludziach( a miałam problemy z cerą), że seksu mi brakuje, a seks dobrze działa na cerę big_smile jakby co to zna fajnego chłopaka, który się "poświęci" big_smile

10

Mnie też to denerwuje, brak pomocy tylko "doradzanie" czy podśmiechujki nic nie zmienią. Jeżeli ktoś nie ma realnego pomysłu na pomoc takiej osobie albo widzi że jej wcale nie jest źle w takim układzie powinien trzymać buzie na kłódkę.

11

lody miętowe napisał/a:

Aaaaa....kiedyś, jak nastolatką jeszcze byłam, mój wujek przy ludziach( a miałam problemy z cerą), że seksu mi brakuje, a seks dobrze działa na cerę big_smile jakby co to zna fajnego chłopaka, który się "poświęci" big_smile

Miałam podobnie.
"Przydałoby Ci się czyszczenie kanałów"itp.
Dla mnie najgorsze są próby swatania.
Jak tylko jakiś mężczyzna ze m ą rozmawia/żartuje np.w pracy,zaraz słyszę od koleżanek (tych "pomocnych",bo nie wszystkie takie są ,na szczęście)."Miły był,wolny?Miał obrączkę?Zakręć się"itp.
Niektórzy myślą że jak kobieta sama jest to musi się "rzucać"na każdego wolnego mężczyznę.

12

u mnie już rzadko sie zdarzają takie komentarze
to raczej wyjątki
ale jesli ktoś w pracy wspomni, ze może facet by mi sie przydal, to mówię, ze owszem - nawet niejeden i mogliby mnie porzadnie wybzykac, nawet wszyscy razem smile

moze dlatego tych komentarzy jest już tak mało big_smile

13 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-29 13:29:41)

Mnie nie spotkały takie teksty szczerze, pewnie dlatego, że mam podobną osobowość do _v_ i jestem mistrzem ciętej riposty. big_smile

Chociaż parę razy ojciec mnie wziął na rozmowę w cztery oczy i się mnie spytał czy planuję rodzinę. big_smile big_smile big_smile Powiedziałem tylko, że to moja sprawa i jak kogoś znajdę to go poinformuję. big_smile

A wczoraj mama do mnie z tekstem, jak nie chciałem iść sam do kina i oddałem im mój darmowy kupon na dwa bilety do mnie... To może znajdziesz sobie kogoś, skoro nie masz z kim chodzić do kina.... I podesłała mi link do strony strefasingla czy jakoś tak, powiedziałem, że znam tą stronę, ale mieszkam w za małym mieście i nie ma tam takich eventów... A jak nie chcą darmowych biletów do kina, to zawsze mogę je spalić w piecu, albo dać którejś z moich znajomych par....

Edit. Jednak mi się przypomniał najgorszy tekst o mojej samotności, ale nie był on do mnie skierowany, ale to była rozmowa pomiędzy moją mamą a moim tatą. "Ja na niego już nie liczę, raczej nikogo nigdy nie pozna" Nie ukrywam, że mój podpis jest odpowiedzią na te słowa co wtedy podsłuchałem...

14

Przypomniało mi się,  kiedyś dawno temu kończyłam studia i opowiadam wujkowi,  jak sie przygotowuje, co zamierzam po studiach, a on tak patrzy patrzy i mówi a chłopaka to ty nie szukasz, jak do was za rok przyjadę to chyba już sobie kogoś znajdziesz?
Znalazłam,  ale dobrych parę lat później,  ale wujek już przestał przyjeżdżać. Niestety. hmm
Odwiedził nas jednak niedawno, bo ja wiem na jesieni czy jakoś tak i nic nie komentował mojego nadal panieńskiego stanu.
Poczułam się urażona, znaczy spisał mnie na straty tongue COŚ na zasadzie:co się bede pytał  i tak z niej już nic nie będzie.

Ale zawsze mnie dziwi, jak ludzie mają śmiałosc tak pytać
Jeszcze rozumiem zwykle pytanie:czy masz kogoś? Bo to jest takie czysto informacyjne.
Ale pytanie:a kiedy wreszcie kogoś znajdziesz, dlaczego nikogo nie masz-jest nie na miejscu.
Długo mi zajęła nauka jak wtedy odpowiadać,  a jak sie już nauczyłam,  przestało mi jakoś zależeć na zdaniu rodziny, to jak na złość przestali się pytać big_smile

15

tez tego nie rozumiem
co to kogo obchodzi czy kogos mam czy nie
albo kiedy bede miala

ludzie chyba bardzo nienawidza swojego życia, ze musza je zapelniac zyciem innych

16

_v_ napisał/a:

tez tego nie rozumiem
co to kogo obchodzi czy kogos mam czy nie
albo kiedy bede miala

ludzie chyba bardzo nienawidza swojego życia, ze musza je zapelniac zyciem innych

Właśnie.  I przoduje starsze pokolenie. Z moich znajomych czasem się ktoś zapyta jak się długo nie widzimy, ale tak na zasadzie co slychac,  a nie kiedy sobie wreszcie kogoś znajdziesz.
Ale u mnie większość koleżanek już dawno żonata, albo w zwiazkach nie formalnych, ale te związki są tak  desperacji i  na siłę,  że dziękuję bardzo, to ja już wolę być sama. Z resztą one też są same tylko z kimś,  a to gorsze.

17

przypomnial mi się jeszcze tekst:
"zainwestuj w siebie to może komuś się spodobasz" yikes

18

mergi napisał/a:

Tego nie znałam.
Nie, no ale Wy się tak nie przejmujcie tymi tekstami. Wiem, że trudno, ale uwierzcie mi z perspektywy czasu to nie ma znaczenia.
A jakby wam ktoś mowil:a dlaczego nie skończyłas studiów prawniczych-to też byście się denerwowały? Nie skończyłam,  bo nie i koniec rozmowy.
Albo dlaczego nie uczysz się chińskiego,  dlaczego chodzisz w jeansach, dlaczego nie chcesz jechać w wakacje nad morze? Te pytania nikogo nie złoszcza.

19

rossanka napisał/a:
mergi napisał/a:

Tego nie znałam.
Nie, no ale Wy się tak nie przejmujcie tymi tekstami. Wiem, że trudno, ale uwierzcie mi z perspektywy czasu to nie ma znaczenia.
A jakby wam ktoś mowil:a dlaczego nie skończyłas studiów prawniczych-to też byście się denerwowały? Nie skończyłam,  bo nie i koniec rozmowy.
Albo dlaczego nie uczysz się chińskiego,  dlaczego chodzisz w jeansach, dlaczego nie chcesz jechać w wakacje nad morze? Te pytania nikogo nie złoszcza.

Wiesz, ja może usłyszałem to co nie powinienem, ale było jest mi bardzo przykro z tego powodu, że rodzice mnie skreślili.... Ja zawsze lubię udowadniać ludziom, że się mylą szczególnie w ocenie mojej osoby, ale na siłę z nikim nie będę się wiązał choć parę razy mogłem...

20

AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz, ja może usłyszałem to co nie powinienem, ale było jest mi bardzo przykro z tego powodu, że rodzice mnie skreślili.... Ja zawsze lubię udowadniać ludziom, że się mylą szczególnie w ocenie mojej osoby, ale na siłę z nikim nie będę się wiązał choć parę razy mogłem...

Dobrże,  oni Cię skreślili jak piszesz,  ale sam siebie przecież nie będziesz skreślal?
Z resztą o jakim skreślenia tu mowa. 26 lat masz?To młody mężczyzna jeszcze jesteś.
A na siłę się wiązać to marna perspektywa.

21

te pytania przede wszystkim do niczego nie sa potrzebne
poza jednym: podbudowaniem ego zadajacego kosztem drugiej osoby

22 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-29 14:48:16)

rossanka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Dobrże,  oni Cię skreślili jak piszesz,  ale sam siebie przecież nie będziesz skreślal?
Z resztą o jakim skreślenia tu mowa. 26 lat masz?To młody mężczyzna jeszcze jesteś.

Tylko, że za trochę ponad tydzień skończę 27 lat... Przez ostatnie dwa lat niewiele mi się udało zmienić... Chociaż próbowałem...

23

AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz, ja może usłyszałem to co nie powinienem, ale było jest mi bardzo przykro z tego powodu,

Owszem przykre prawdziwie, tylko czy Ty nie dokładasz do tego dodatkowej wagi i powagi ? Słowa słowom nie równe a te same słowa wypowiedziane przez różne osoby moga znaczyć co innego. Znasz na tyle dobrze rodziców (nie bliskich Ci prawdopodobnie mentalnie) aby umieć wyważyć właściwie ich słowa ? Obstawiam, że nie.

AloneWolf90 napisał/a:

że rodzice mnie skreślili....

Raczej się mylisz, nie wydaje mi się aby Oni Cię nie skreślili. Nnie są w stanie dostrzec w Tobie tego kim jesteś lub Ty nie potrafisz im tego uzmysłowić. Z Twojej strony, a nad tą panujesz Ty (i nie domagaj się od rodziców tego czego sam nie robisz boś duży chłopak wink ) : 26 lat zobowiązuje do wyklarowania przekazu serwowanego rodzicom - jesli znajdziesz na to sposób - punkt dla Ciebie.

AloneWolf90 napisał/a:

Ja zawsze lubię udowadniać ludziom, że się mylą szczególnie w ocenie mojej osoby,

A po licho tyle energii w to wkładać dla ludzi w ogólności ? Znajdź sposób na zrozumienie Rodziców i dla Nich stań sie zrozumiały, jak już pozytkować młodą energię chcesz wink

AloneWolf90 napisał/a:

ale na siłę z nikim nie będę się wiązał choć parę razy mogłem...

I ok, tutaj mi się podoba wink znaczy konstruktywnie ocenić i działać - potrafisz wink.

24

AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Tylko, że za trochę ponad tydzień skończę 27 lat... Przez ostatnie dwa lat niewiele mi się udało zmienić... Chociaż próbowałem...

A ja skończyłam 40. Możemy się tak licytować wink

25

mergi napisał/a:

A uprawiałaś? big_smile

26 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-08-09 21:52:35)

[treść usunięta na prośbę Autorki]
Jak myślisz? wink

27

Różne są przypadki na tym świecie tongue

28 Ostatnio edytowany przez osobliwy nick (2017-07-30 20:23:14)

mergi napisał/a:

Jak myślisz? wink

Że może kilka razy uprawiałaś.

Ja najgorszy tekst jaki usłyszałem, z powodu mojej samotności, to "nie pójdę z Tobą do łóżka". Chociaż to mogło być równie dobrze z jakiegoś innego powodu. Ale nie lubię tego tekstu big_smile

29 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-07-30 20:36:11)

Nie oceniam ludzi pod tym kątem.
Różnie w życiu się układa.
Szkoda tylko,że niektórzy w moim otoczeniu oceniają moją normalność przez pryzmat posiadania lub nie mężczyzny obok.
Te docinki mnie denerwują tak samo jak o dziecku.Pewnie dlatego,że chciałabym jednego i drugiego.

Dziwię się jak osobie somotnej można pow."A Ty kiedy się za dzieci weźmiesz?"

Osobliwy,skąd  taki wniosek? wink
Ciekawi mnie to.

30

mergi napisał/a:

Oczywiście za jakiś czas powtórzył pytanie,ale wtedy byłam już przygotowana i odp."Ty tego z pewnością nie sprawdzisz".
Mam spokój.

Ahahahaha, padłem big_smile Nooo trzeba powiedzieć, że niezły owned"":D Musialas poczuc sie zapedzona jak mysz do nory przez tego kolezke w tym momencie tongue

31

Nie spodziewałam się czegoś takiego.
Często mi dogryzał.
Widział moje zażenowanie,skrępowanie i nieśmiałość.
To go jeszcze bardziej nakręcało,a we mnie wywoływało syndrom ofiary.
W końcu miarka się przebrała.
Kilka ciętych ripost sprawiło,że mam spokój od dłuższego czasu.
Nawet usłyszałam,że jestem bezczelna i arogancka. big_smile

32

On-WuWuA-83 napisał/a:
mergi napisał/a:

Mam spokój.

Ahahahaha, padłem big_smile Nooo trzeba powiedzieć, że niezły owned"":D Musialas poczuc sie zapedzona jak mysz do nory przez tego kolezke w tym momencie tongue

A mi sie przypomniala scenka z testosteronu:
(Wchodzi gosc do pokoju z impetem)
- ona - puka sie!
- on z grymasem - ale ladniejsze tongue

Slaby z niego zawodnik jak odbic pileczki nie umiol wink

33

^^
Nie ma to jak płacz zawodnika który najpierw stosował ciosy poniżej pasa a teraz krzyczy głośno, że jego adwersarz poszedł po rozum do głowy i odpłacił mu się w podobny sposób tongue

A co do tematu to czasami i do mnie ktoś tam się przyczepi ale ja się nie przejmuje. Zazwyczaj obracam w żart lub odpyskowuje tongue

34

U mnie obrócenie w żart się nie spr.,bo jadą wtedy jak po "łysej  kobyle".
No chyba,że ja robię to nieudolnie.

A kolega chyba się nie spodziewał,że się "odgryzę".

Granice dobrego smaku,nawet w żartach,są mu obce.

35 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-07-31 14:38:15)

Jeśli sama mam problem z samotnością, to byle uwaga mnie dotknie. Jakoś nie czuję się dyskryminowana z powodu braku drugiej tzw. połówki.
A gdyby ktoś próbował, to potrafię odpowiedzieć, że nie jego interes, niech się zajmie sobą, i mam spokój. Ale to się nie zdarza, bo z chamami się nie zadaję.

36

Piegowata'76 napisał/a:

Jeśli sama mam problem z samotnością

To prawda.
Ludzie są różni,czasami bardzo bezpośredni i myślą,że w ten spokój pomagają.

Ja się nie pytam ludzi,kiedy ślub/dziecko/dom/drugie dziecko,bo mnie to zwyczajnie nie interesuje.
A pytania dot.seksu lub jego braku są dla mnie co najmniej niesmaczne i nietaktowne.

No i kobiety chyba mają trochę gorzej,tak mi się wydaje,bo dochodzą pytania o dziecko i pojawiają się uwagi o "tykającym zegarze".

Faktycznie jest tak,że jak się człowiek nauczy takim ludziom odpowiadać i poczuje się pewnie sam ze sobą,co widać w jego zachowaniu,to pytania nagle ustają,albo pojawiają się sporadycznie.

37

Piegowata'76 napisał/a:

Jeśli sama mam problem z samotnością, to byle uwaga mnie dotknie.

A mnie zawsze irytowały takie bezpośrednie pytania, które po rozwodzie słyszałam zewsząd, ponieważ ja nie uważam za stosowne pytać o tego typu sprawy, jeżeli ktoś ma ochotę, to sam mi powie.
Generalnie nie lubię, jeżeli ktoś narusza moją sferę prywatności. Sama tego nie robię w rozmowach z innymi.

Najgorszy tekst, który usłyszałam po rozwodzie:
- A kto by cię tam chciał...
Bardzo mnie wtedy poruszył i zabolał. Teraz nie dopuściłabym do tak silnych emocji.

38

bi_ania napisał/a:

Odp:
-Myślaby kto, że do Ciebie to się panny w kolejce tratują wink

39

bi_ania napisał/a:

,

Bardzo mnie wtedy poruszył i zabolał. Teraz nie dopuściłabym do tak silnych emocji.

.Ludzie są bezczelni.
Jak wtedy zareagowałaś?

40

rossanka napisał/a:
bi_ania napisał/a:

Odp:
-Myślaby kto, że do Ciebie to się panny w kolejce tratują wink

big_smile big_smile big_smile

Mergi, nie pamiętam, to była lekko rzucona uwaga podczas rozmowy telefonicznej z blisko spokrewnioną starszą kobietą.
Ach, te kochane cioteczki big_smile

41 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-03 22:09:31)

Ludzie nie zdają sobie sprawy,że takimi słowami mogą sprawić komuś przykrość.
Albo mówią to w tym celu właśnie.

42 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-11 19:33:48)

"Jestem stopień wyżej od Ciebie"-od "koleżanki"mężatki.

43 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-11 19:40:08)

mergi napisał/a:

Odpowiedź: to uważaj, żebyś z tego stopnia nie pierdykła i zębów nie wybiła... cool

44

Już pierdykła,bo jest nieszczęśliwa.

Stąd te uwagi pewnie.

45

mergi napisał/a:

Już pierdykła,bo jest nieszczęśliwa.

Stąd te uwagi pewnie.

No i widzisz, jak sama siebie ładnie pocieszyłaś big_smile

46

To nie pocieszenie,to fakt. wink
Sama zresztą się do swojego nieszczęścia przyznała.

47

No to gdzie jest ten stopień wyżej?

48 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-11 19:51:03)

MĄŻ lol = Ktoś ją chciał

49

santapietruszka napisał/a:
mergi napisał/a:

Odpowiedź: to uważaj, żebyś z tego stopnia nie pierdykła i zębów nie wybiła... cool

tekst-mistrzostwo big_smile

50 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-11 19:54:45)

Do mnie to nie przemawia. Co to za stopień, z którego pierdyknąć można. To tak, jak w podstawówce wszyscy się wspinali na płot i ja też, i ja też, bo wszyscy - ale ja miałam klapki, a oni trampki, oni wleźli, ja niby też, ale pierdut - i po marzeniach... A ktoś, kto w klapkach został na dole, przynajmniej miał wszystkie zęby...

51

pietruszko, to o Twój tekst chodzi wink

52

_v_ napisał/a:

Fałko, domyśliłam się, dziękuję smile Ale pisałyśmy jednocześnie, a moja odpowiedź była do mergi. A że leniwa jestem, to nie chciało mi się tego zaznaczać big_smile

53 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-11 20:03:24)

Ach,są koleżanki i "KOLEŻANKI".

Tu nie o stopień chodzi,tylko o poprawienie sobie nastroju CZYIMŚ KOSZTEM.
Zwyczajnie próbuje mi popsuć nastój,bo sama wiecznie niezadowolona chodzi,więc inni ją drażnią.
Tylko współczuć....

54

santapietruszka napisał/a:
_v_ napisał/a:

Fałko, domyśliłam się, dziękuję smile Ale pisałyśmy jednocześnie, a moja odpowiedź była do mergi. A że leniwa jestem, to nie chciało mi się tego zaznaczać big_smile

big_smile

55

mergi napisał/a:

Ach,są koleżanki i "KOLEŻANKI".

https://s27.postimg.org/rbmizw1dv/20708336_790998591083212_132920472993002783_n.png

56

Dokładnie.

57 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-11 20:13:30)

Mergi nie przejmuj się, jakby usłyszał taki tekst to bym odpowiedział Jej, że ja nie potrzebuję przynajmniej nikogo by potwierdzić moją własność, bo ją sam znam i nie ma znaczenia czy jestem sam czy z kimś. smile Jesteś mądra kobieta. smile

58 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-11 20:16:05)

Ja się nie przejmuję .Mam to w głębokim poważaniu.
Na koniec się uśmiechnęłam i powiedziałam "To się ciesz".

59

A bo wiecie. Ja jestem w takim dobrym nastroju, bo ponieważ gdyż dzisiaj przypadkiem rozmawiałam z moją eksteściową. NORMALNIE. Po 8 latach. A nastrój dobry stąd, że uważam, że to moja zasługa, że nie dałam się przez te lata poniewierać i wreszcie doprowadziłam do tego, że udaje się rozmawiać NORMALNIE. Bez wrzasków, pretensji itd. Tzn. teściowej na pewno też zasługa, że się w końcu poddała. Ale moim zdaniem tak powinno być od początku...
No więc dziś uważam, że jeśli chodzi o dobre teksty, to faktycznie jestem mistrzem. Jeden tekst = 50 zeta big_smile

60 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-11 20:24:43)

Dobrze wiedzieć do kogo ,w razie potrzeby,zwrócić się o pomoc . wink

61

mergi napisał/a:

Dobrze wiedzieć do kogo ,w razie potrzeby,zwrócić się o pomoc . wink

Wrzuć monetę, wrzuć monetę... big_smile

62

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3xk3ddsA08dWsExeUAIvK0YRE7kx1w9ISaZjNt1X0DN5rxyF0

63

mergi napisał/a:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3xk3ddsA08dWsExeUAIvK0YRE7kx1w9ISaZjNt1X0DN5rxyF0

Dziękujemy za wpłatę. W ramach abonamentu otrzymujesz dodatkowe korzyści ...
(mały druczek) w cenie...

big_smile

64

A ja kiedys usłayszałam, że nie ważne kto i co do nas mówi, ale ważne, jak my sami to odbieramy i jak się sami do tego ustosunkujemy.
i co wy na to?

65

rossanka napisał/a:

A ja kiedys usłayszałam, że nie ważne kto i co do nas mówi, ale ważne, jak my sami to odbieramy i jak się sami do tego ustosunkujemy.
i co wy na to?

Że prawda. Z najgorszego tekstu da się wyciągnąć coś optymistycznego.

Posty [ 1 do 65 z 134 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Single,jaki najgorszy tekst, dot.waszej samotności,usłyszeliście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024