Rodzina.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Rodzina..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Rodzina..

Witam serdecznie jestem Malwina, mam 25 lat oraz 2 letnia córeczkę i wspaniałego męża. Do rzeczy chodzi o rodzinę, mamę, braci oraz tatę.
Odkąd pamiętam zawsze miałam najlepszy kontakt z moim tata, z mama nigdy nie było za dobrze.. Lubi wypić trochę Za dużo alkoholu i później zamienia się w demona wcielonego., ojciec uciekł w 2011 r. I nie miałam z nim kontaktu.. Bardzo to Wszystko przeżywałam aż to roku 2017 odmówiłam kontakt z tata, mieszka za granicą i ma kobietę. Wcale mi to nie przeszkadza ponieważ widzę ze wkoncu odzyskał swój spokój.. Mama i bracia nie wiedzą o tym ze kontaktuje się z tata, ponieważ nie potrafili by zrozumieć tego ze wybaczylam mu wszystkie te lata i wiem ze by się odemnie odwrócili.. Jestem między młotem a kowadlem.. Wzięłam dotacje na rozpoczęcie działalności i żałuję tak strasznie żałuję bo chciałabym wyjechać za granicę i zamieszkać blisko taty.. A musze rok wytrzymać by nie oddawać dotacji.. I z tad moje rozdarcie co z rodziną tutaj?  Zrozumieją kiedyś?  Co robić.. Mąż bardzo mnie wspiera, cieszy się ze odzyskałam kontskt z tata.. Chce żebym była szczęśliwa i zgadza się na Zamieszkanie za granicą smile ps. Z tata rozmawiamy codziennie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rodzina..

NA spokojnie poczekaj ten rok i jedź. To tata a nie chłopak nie znajdzie sobie nowej córki:) Zawsze będzie ci kochał i za rok. Zleci ci raz dwa zobaczysz.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Rodzina..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024