Dziewczyna i prezenty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna i prezenty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dziewczyna i prezenty

Ostatnio zastanawiam sie nad paroma rzeczami.
Pierwsza z nich to pytanie czy wy Panie kupujecie swoim facetom jakies prezenty? Z danej okazji lub ogolnie. Pytam poniewaz kupuje swojej dziewczynie rozne prezenty a to z jakiejs okazji a czasami tak po prostu. No ale niestety dziala to tylko w jedna strone. Ja jeszcze od niej nie dostalem nic... Co prawda nie mowi mi sama o tym zeby jej cos kupic czy cos. No ale jednak jak mam to odbierac? No i ogolnie zauwazylem ze jest strasznie oszczedna... Ja pracuje w delegacji wiec w tygodniu mnie nie ma w domu, co prawda taka praca jest na krotka mete no ale niestety narazie tak musze robic... Wracam na weekend i tez nie moge siedziec z nia 24 na dobe. Przykladowo chce sie przejechac motorem albo sobie pograc na kompie z godzine to juz mam dymy ze sie nia nie zajmuje. A jak mowie zeby na moto szla ze mna to nie chce. Wymysla baseny, kina i rozne wyjscia a jak mowie ze juz w tym miesiacu nie ma kasy to temat znika. Ona ze swojej kasy nic nie kupuje.

Druga sprawa jak juz ze soba mieszkacie to macie wspolne konta czy kazdy osobne?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dziewczyna i prezenty

ja z mezem mialam jedno-moje, ale to dlatego, ze nie potrafi obchodzic sie z pieniedzmi i mielibysmy same dlugi itd
ale prezenty mu robilam, dziwne zachowanie twojej dziewczyny
moze ma jakis powod? oszczedza, bo potrzebuje na cos waznego? albo wlasnie sama ma jakies dlugi? musi pomagac rodzicom, whatever? spytaj, dlaczego dosc skrupulatnie sie obchodzi z finansami?

moze faktycznie tez byc skapa albo nie chce wydawac poprostu na ciebie big_smile w tych ostatnich dwuch przypadkach zastanowilabym sie nad ta znajomoscia, a w tych wyzej zaakceptowalabym, ewentualnie nawet sprobowala ja wspierac (zalezy na jakim etapie jestescie i wgle)
jesli nie ma jakis problemow to sam przestan na nia wydawac, typu prezenciki itd
kazdy powinien tyle samo wnosic w relacje, co druga osoba.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna i prezenty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024