Proszę pomóżcie.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę pomóżcie....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Proszę pomóżcie....

Cześć, bardzo Was proszę powiedzcie mi co zrobiłem źle. Pół roku temu poznałem dziewczynę Dorotę. Oczywiście zaczęliśmy się spotkać i po chyba 3 mc. ona jak i ja zaczęliśmy ze sobą być. Ona bardziej przejawiała chęć bycia ze mną. Robiłem wszystko ponieważ byłem zakochany. Kwiaty , opiekowałem się nią , rozmawiałem z nią normalnie, zero kłótni,ponieważ choruje na omdlenia wazowagalne. Nawet starałem się dla niej o wizytę u mojej proomotorki. Pani profesor z kardiologii.  Ona mówiła, że jestem najlepszym chłopakiem. Że chce ze mną spędzić resztę życia. Nagle po 5 tygodniach zrywa przez sms. Nie podając przyczyny. Wysłałem wiadomość chyba tylko 3 pytając czy coś zrobiłem itp. Po 3 wiadomościach w odstępie 2 tygodni dostałem wiadomość , że poda mnie na policję za nękanie,że nie chce mnie znać, napisane dużo gorzej mam na myśli z kompletnym brakiem empatii. Jakby to była zabawa. Później dowiedziałem się, że mnie w wielu sprawach kłamała. Ale podobno bardzo przeżyła nasze rozstanie.. Tak twierdzą jej rodzice. Jak dla mnie zabawiła sie mną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę pomóżcie....

Dziwnych ludzi na świecie nie brakuje. Nikt Ci nie odpowie co ta dziewczyna ma w głowie. Mysle, że nie ma sensu za bardzo to  wnikać. Trzeba żyć dalej i mieć nadzieję, że trafisz na kogoś, kto nie będzie zachowywał się w ten sposób.

3

Ja bym sie na twoim miejscu nie martwil. Kiedys jak juz skonczysz gimnazjum to i dziewczyny beda powazniejsze i ty moze nauczysz sie pisac po polsku.

4

To samo miałem. Nie podlizuj się dziewczynom, niech one skaczą koło ciebie.

miej chociaz resztki honoru i przestan za nia latac, pisac itd
wystarczy, ze ona go nie ma.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę pomóżcie....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024