Czy będzie jeszcze dobrze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy będzie jeszcze dobrze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy będzie jeszcze dobrze?

Jakiś rok temu nawiązałem kontakt z pewną dziewczyną. Fajnie nam się pisało. Ogólne było widać, że jest mną zainteresowana. Sama zaczynała rozmowy, sama chciała się spotykać. Spotkaliśmy parę razy, wszystko było ok. Ale coś mi odwaliło, postanowiłem zerwać kontakt. Myślałem, że to nie jest ''odpowiednia'' dziewczyna. Chciałem coś innego. Więc trochę niemiło zerwałem z nią kontakt, usunąłem ją z kont społecznościowych. Z biegiem czasu, mianowicie jakoś po dwóch tygodniach zacząłem się zastanawiać dlaczego to zrobiłem... Przecież ona była inteligentna, mądra, ładna, i ogólnie fajnie mi się z nią spędzało czas. Napisałem wiadomość jaką chciałbym jej wysłać. Napisałem ją na początku maja. Trzymam to, bo nie wiem czy mi wybaczy to, że ją odtrąciłem. Ostatnio w nocy ją znowu zaprosiłem... Przyjęła od razu rano zaproszenie. Nie wiem czy i jak mam jej to napisać, że chciałbym aby pomiędzy nami było wszystko ok.. Nie wiem jak zareaguje na to wszystko ;/ Dlaczego zawsze faceci dostrzegają co mieli jak już to stracą

Wiem, to jest głupie, ze teraz chciałbym to naprawić, ale zależy mi... Już dawno tak na nikim mi nie zależało.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2017-06-25 09:54:20)

Odp: Czy będzie jeszcze dobrze?
gagarin9797 napisał/a:

Dlaczego zawsze faceci dostrzegają co mieli jak już to stracą

To uogólnienie jest akuratnie mało trafne. big_smile
To co moge poradzić jak facet facetowi, to nie za bardzo roztrząsaj co było i jakie są Twoje ogromne winy. Kobiety zainteresowane są mężczyznami zdecydowanymi, nie użalającymi się nad swoimi przewinami. Dlatego piszesz do dziewczyny i nie tłumaczysz się z niczego. Jeżeli ona nie bedzie do tego wracać, nie tłumaczysz się i nie poruszasz tego co było. Jesli ona poruszy ten temat, to mówisz prawdę, tak jak tutaj to napisałeś i zapewniasz, że zrozumiałeś swój błąd i juz się to nie powtórzy. No i oczywiście też piszesz, że ładna, mądra i wogóle, to musisz napisac 100%. smile

3

No i napisałem. Nie napawała wielkim optymizmem, chociaż przyjęła moje przeprosiny.
Napisała jednak, że postanowiła zająć się sobą i nie spotykać się z nikim...
Starać się dalej? Czy może odpuścić?

balin napisał/a:

Kobiety zainteresowane są mężczyznami zdecydowanymi, nie użalającymi się nad swoimi przewinami. Dlatego piszesz do dziewczyny i nie tłumaczysz się z niczego. Jeżeli ona nie bedzie do tego wracać, nie tłumaczysz się i nie poruszasz tego co było. Jesli ona poruszy ten temat, to mówisz prawdę, tak jak tutaj to napisałeś i zapewniasz, że zrozumiałeś swój błąd i juz się to nie powtórzy. No i oczywiście też piszesz, że ładna, mądra i wogóle, to musisz napisac 100%. smile

Załamałam się. "Nie tłumaczysz, nie poruszasz"????

Koleś ją ni stąd ni zowąd kopnął w 4 litery nie wiedząc samemu dlaczego, potem jednak mu szkoda i ma udawać, że nic się nie stało?
Wysyłając jej komplementy nie sprawi, że dziewczyna zapomni jakim jest gburem i chamem. Takie rady możesz dawać gimnazjalistom, bo tylko nastolatka może się na to nabrać.

Przyjęła Twoje zaproszenie i przeprosiny z kultury osobistej, jednocześnie mówiąc Ci, że ma Cię głęboko w d*pie. Nie marnuj jej czasu i nie zawracaj głowy.

5 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-06-27 00:27:09)

@Pokręcona.

Trudno zrozumieć całą treść jaką napisałaś wink

gagarin9797 napisał/a:

Dlaczego zawsze faceci dostrzegają co mieli jak już to stracą

To nie faceci to tylko Ty big_smile

6 Ostatnio edytowany przez Pokręcona Owieczka (2017-06-27 08:29:51)

Miłycham napisał/a:

@Pokręcona.

Trudno zrozumieć całą treść jaką napisałaś wink

Pokręcone? wink Nie wiem co było w tym trudnego do zrozumienia.
Autor olał dziewczynę ciepłym moczem, a teraz zastanawia się jak może ją odzyskać...

Kolega Balin dał mu radę na poziomie gimnazjum.

Wg mnie to, że dziewczyna przyjęła jego zaproszenie o niczym nie świadczy

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy będzie jeszcze dobrze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024