Witam.
Potrzebuję jakiś odpowiedzi.. bo ja nie wiem co robić
O 9 miesięcy spotykam się z chłopakiem, który zdradził swoją dziewczynę. Tak, trafił na mnie. Dodam, że nie wiedziałam iż miał dziewczynę, że był we związku. Był z nią 7 lat we związku. To nie było w moich zamiarach, nie chciałam psuć jego związku z długoletnią partnerką. Bardzo szybko się dowiedziała ponieważ to nie pierwsza jego zdrada, lecz druga. 1 miesiąc jak się spotykaliśmy to złapała go na zdradzie. Po tym jak się dowiedziała to chciała się wyprowadzić, ale nie zrobiła do tej pory. Wciąż myśli, że są razem. A my? co robimy? w ukryciu spotykamy się od 8 miesięcy, spotykamy się bardzo krótko, sms-ki od 7 do 18 to jest max. Ona nie wie. Czasami on przychodzi do mnie, a czasami ja do niego. Zawsze krótko (2-4h) dodam, iż on ma dwie prace dlatego ciężko się spotkać. A ja? Od początku mi się podobał, nie wierzyłam, że coś będzie między nami, spodziewałam się normalnych relacji, a wyszło w głęboka przyjażn, czułość, coś więcej. Półtora miesiąca spotykania wyznałam miłość. Wiedziałam, że to jest to. Ja to czułam. Uginały mi się nogi. Piękne to było. Szkoda, że bez wzajemności. Do tej pory. Jestem w stanie być z nim przez całe życie, ale widzę że on się boi i nie opuszcza byłej. Nie kocha mnie. Mówił, że między nimi jest ewidetnie koniec, ale ona myśli inaczej. Jestem zakochana po uszy, naprawdę myślałam ze mi to przejdzie, ale z każdym dniem coraz bardziej się w nim zakochuję. I coraz bardziej go kocham .. W weekendy spędza z nią, dzieli pokój z nią (w osobnych łóżkach). Jakieś trzy miesiące temu zapytałam się czy coś do mnie czuje. Nie powiedział od razu, że nie. Ale powiedział, że nie umie beze mnie żyć, jestem wartościową kobietą, wspaniałą itd Nie ukrywam, że ja też nie umiem. Na myśl jak zerwiemy kontakt czy cokolwiek to mi się gorąco pali od środka.. no i powiedz co ja mam zrobić?
Chciałabym, aby któraś z Was napisała co mam robić? Dalej to samo kontynuować? Nie wiem też czego mogę się po tym wszystkim spodziewać? Czy Wam też coś takiego się trafiło?