Czy nadal ją kocham ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy nadal ją kocham ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy nadal ją kocham ?

Witam

Mam wielki problem ze swoja dziewczyna otoz:

nie wiem czy ja kocham, jestesmy ze soba prawie 2 lata wszystkie swieta razem piekne chwile za soba wakacje rowniez nad morzem iwgl, wspieram ja, jestem kochany dla niej, bagatelizuje problemy. Coz taka osoba jestem.. Mozna powiedziec ze mam na tacy podane wszystko... a ona wrecz przeciwnie, rodzina nieciekawa, pracujaca (udziela korkow zeby miec jakis grosz przy sobie chociaz) wraca do domu wieczorami zmeczona, rodzina nawet mowi ze jest zgorzchniala.. Ma ciągle problemy ze zdrowiem, probuje ja podnosic na duchu ale sie nie da;/
Totalnie przeciwne charaktery jestesmy wink. Mieszkam teraz 150km od niej bo studiuje w miescie ale przyjezdzam na kazdy weekend..
Co do seksu to jej wiecznie cos nie pasuje, ze za krotko ze bez romantyzmu itp..
Ale przejdzmy do sedna, klocimy sie o byle co, ciagle niby ja denerwuje non stop, jest ona taka "zimna kobieta" moim zdaniem.
Nie wiem co robic, chcialbym odpoczac, zerwac ale te wszystkie dawne wspomnienia mnie przytłaczają..
Zawsze marzylem o milej usmiechnietej kobiecie a mam takiego ponuraka ze tak powiem;/ nie raz z nia rozmawialem ze lzami w oczach/ nie raz sie rozstawalismy niby.. Ale zawsze do siebie wracalismy, lecz postanowilem wkoncu cos z  tym zrobic, boje sie zakonczyc bo wiem ze bedzie ona cierpiec i plakac..
Co mam robic ?
Teraz zazadalem czas wolny bez niej, juz 2 dni i czuje sie o niebo lepiej bez niej... choc czasami o niej mysle co robi itp..
Moze to przyzwyczajenie ? nie wiem ;/
Ciagle sie mnie o cos czepia ze pale papierosy ze znajomymi raz na jakis czas/ totalnie mi ona nie ufa, czepia sie wszystkiego nazywa mnie ostatnio --> przepraszam za slowo "Je*anym LESEREM"

Nie odpowiada mi ten zwiazek juz od roku ale zawsze sie jakos godzilismy i mialo sie "zmienic" na lepsze ale oczywiscie to tylko byly słowa... Moja rodzina ja uwielbia bo stworzyla taki obraz siebie: pracujaca, odpowiedzialna, silna kobieta.
Co mam robic ??
prosze o pomoc !;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy nadal ją kocham ?

Nie kochasz jej, nie pasujecie do siebie i Ty o tym dobrze wiesz. Nie wiem czego oczekujesz od tego forum?

3

coz bo wciaz mam niby jakas nadzieje... Nie wiem co robic, mysle o niej, boje sie ze bedzie plakac ze cos zrobi;/
Wiem ze ona mnie kocha tego jestem pewien.

4

Je...nego lesera? E nieee. Wydaje Ci się. Może ona tez nie wie jak tą farsę zakończyć i też się męczy?

5

Wiesz, napewno mnie kocha, ona nie chce zrywac ona chce znowu naprawic ale ilez mozna mowic ze bedzie lepiej to juz ktorys raz nie wiem 5 ?
nie wiem co robic, bylo nam kiedys naprawde dobrze, widzielismy sie codziennie bylo naprawde suuuper ! ale to bylo z 1.5 roku temu... od roku jest jakos tak.. jest bo jest..
echh

6

othiel96 napisał/a:

Moja rodzina ja uwielbia bo stworzyla taki obraz siebie: pracujaca, odpowiedzialna, silna kobieta.

Obraz? Z tego co piszesz taka jest. Z tego co piszesz wynika również, że jesteś jej przeciwieństwem. W dodatku seks ma z Tobą do kitu. Co też tą kobietę trzyma przy Tobie nie mam pojęcia o.O

7

masz racje totalnie przeciwieństwo.... ja wyluzowany ona mega spieta. Mozemy klocic sie  o byle co..
Walczyc czy odpuscic ?

8

autorze,moze najpierw sie naucz języka ojczystego

wymieniłes "bagatelizowanie problemow" jako zalete,seks z Toba jest kiepski  i skoro za krotki,tzn ze konczysz, za nim ona ma orgazm. no i jestes leserem.

jak ktos wyzej zauwazyl - co ją w ogóle przy Tobie trzyma??

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy nadal ją kocham ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024