Wierzyc czy nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wierzyc czy nie

Mam 29 lat  od  zeszlego Roku  utrzymuje kontakt ,znajomosc z pewnym mezczyzna (37) ktorego znam od kilku lat z bylej pracy  ale  nigdy wczesniej nie rozmawialismy
Itak od zeszlego Roku  od Facebooka  do spotkania
Okazalo sie ze rozwodzi sie ze swoja zona I ma synka 5lat (to wiedzialam)
On od poczatku nie ukrywal  swojego zauroczenia I zainteresowania mna  Juz odkad  spotkalismy sie pierwszy raz w miejscu pracy  Dopiero teraz to wyznal
Miesiace  textowania , czatowania  I flirtu  deklaracji  Ze zawsze mu sie podobalam Skoro jestesmy obydwoje wolni mozemy popracowac nad tym wlasnie teraz
8mcy poznawania sie  3,4 spotkania  (oczywiscie proby dotyku ,dotkniecia za reke )
Przyznam  ja bardziej traktowalam to jako mila odskocznie po rozstaniu  I zapeknienie czasu Pan zastepowy  ale zaczelam sie wkrecac  I podswiadomie planowac nas razem
8mcy jego ciezkich prob I zalotow

Tydzien ciszy I  jego text......Przepraszam ze sie nie oddzywalem ale mialem pare spraw do przemysenia
CHcialem zebys wiedziala Mam  dziewczyne  I bylo by nie fer  gduybysmy  kontynuowali  texty I  nasz  flirt  Mam nadzieje ze rozumiesz ??
Skasowal mnie z FB I whatsapa  ale czy to byl powod

Jak I kiedy wyskoczyla ta dziewczyna   Moze wymyslil sobie  by dac sobei zemna spokoj  bo stwierdzil ze nie ma sposobu na mnie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wierzyc czy nie

Odpuść! Uważam, że nie był uczciwy wobec Ciebie już jakiś czas. Pisał, flirtował z Tobą a na boku szukał kogoś innego i znalazł... Przykre ale jest wielu facetów, którzy tak postępują. Usunął Cię z FB ? Usuń go ze swojego życia. Trzymaj się

3

Odp: Wierzyc czy nie

Z jednej  strony..... Z drugiej  nie pocieszam sie ale  ja of swojej strony nie papalam checia  ''bycia z nim''   podswiadomie rozwazalam za I przeciw  Caly czas sie do niego przekonywalam nie dajac nic po sobie poznac   Zastepstwo czekajac na bylego   Okazalam sie prawdziwym czalendzem  Przegielam strune   Narpiew  go zjechalam ; ze oczywiscie sa latwiejsze  opcje ale przeciez wolny czlek   ale nie chce  tracic z nim kontaktu  chiala bym to jakos odkrecic ..

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024