Mam 29 lat od zeszlego Roku utrzymuje kontakt ,znajomosc z pewnym mezczyzna (37) ktorego znam od kilku lat z bylej pracy ale nigdy wczesniej nie rozmawialismy
Itak od zeszlego Roku od Facebooka do spotkania
Okazalo sie ze rozwodzi sie ze swoja zona I ma synka 5lat (to wiedzialam)
On od poczatku nie ukrywal swojego zauroczenia I zainteresowania mna Juz odkad spotkalismy sie pierwszy raz w miejscu pracy Dopiero teraz to wyznal
Miesiace textowania , czatowania I flirtu deklaracji Ze zawsze mu sie podobalam Skoro jestesmy obydwoje wolni mozemy popracowac nad tym wlasnie teraz
8mcy poznawania sie 3,4 spotkania (oczywiscie proby dotyku ,dotkniecia za reke )
Przyznam ja bardziej traktowalam to jako mila odskocznie po rozstaniu I zapeknienie czasu Pan zastepowy ale zaczelam sie wkrecac I podswiadomie planowac nas razem
8mcy jego ciezkich prob I zalotow
Tydzien ciszy I jego text......Przepraszam ze sie nie oddzywalem ale mialem pare spraw do przemysenia
CHcialem zebys wiedziala Mam dziewczyne I bylo by nie fer gduybysmy kontynuowali texty I nasz flirt Mam nadzieje ze rozumiesz ??
Skasowal mnie z FB I whatsapa ale czy to byl powod
Jak I kiedy wyskoczyla ta dziewczyna Moze wymyslil sobie by dac sobei zemna spokoj bo stwierdzil ze nie ma sposobu na mnie ?