Brak doswiadczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak doswiadczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Karolza232 (2017-05-05 10:59:27)

Temat: Brak doswiadczenia

Mam 22 lata i od paru miesiecy spotykam się z dziewczyna. Jest to moja pierwsza dziewczyna na powaznie. To z nia pierwszy raz się przytulam caluje chodze za reke. On jest rok starsza ale tez bez doświadczenia. Niedawno spędziliśmy ze soba pierwsza noc u niej , ale bez seksu. Jakos nie dążyliśmy do tego , nie chciałem naciskac , poza tym chce żebyśmy oboje byli na to gotowi. Niełatwa sprawa bo zalezy mi na niej no i nie chce zawiesc ani jej ani siebie. Mój problem polega na tym że wtedy u niej podczas tych pieszczot czy pocałunków bardzo się podniecam. W ogole tak mam. Pojawia się przy tym wytrysk bez stosunku. Nie mogę nad tym zapanowac może jeszcze nie umiem skoro dopiero zaczynam. To normalne czy powinienem się przejmowac ? Przejdzie z czasem i doświadczeniem oswoje się? Za tydzien jedziemy w gory na trzy dni i troche sie obawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak doswiadczenia

Jest to objaw jak najbardziej normalny. Na pewno nie jest to pełny wytrysk.

Bardzo właściwie reaguje Twój organizm skoro podnieca się przy dotyku smile

Z czasem się oswoisz wink

3

Potwierdzam - oswoisz się, nie musisz się zamartwiać wink A gdyby się tak zdarzyło podczas Waszego pierwszego razu - wyjaśnij jej krótko, że tak Cię podnieca, a potem odczekajcie chwilę i miłej zabawy wink

4

Zdarzaja sie i takie wypadki podczas seksu, jesli twoja dziewczyna jest swiadoma tego ze jestes prawiczkiem nie powinna byc zbytnio zdziwiona.
Tak jak napisala uzytkowniczka Nana666 a jak sie nie uda za chwile na nowo to zawsze mozesz sprobowac rano po przebudzeniu.
Moze postaraj sie wyluzowac oraz nie miec wielkich wymagan co do wypadniecia dobrze przy 1 razie.
Spokojnie napewno sobie poradzisz wink

5

Wyluzuj. To normalne i nawet fajnie że tak się podniecasz. W późniejszym życiu już nie będzie tak łatwo o podniecenie smile

6

oswoisz się, oswoisz, w tym wieku to od samego myślenia mokro się robi. Potem już nie jest tak słodko wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak doswiadczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024