chodze w damskich stringach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » chodze w damskich stringach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: chodze w damskich stringach

Chodze w damskich stringach nie wiem czemu ale mega to lubie ogólnie jestem biseksualny! Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chodze w damskich stringach

Obrzydliwe? Nie..
Smieszne trochę...

3

Dlaczego śmieszne?

4

Czy kobieta w meskich slipach jest dla ciebie bardziej seksowna?

5

Najlepsze są te włochate poślady okryte odrobiną czerwonej koronki:-D

6

oczywiscie ze nie ale ja lubie seksowna damska bielizne kocham ja tak mi sie podoba ze sam ja nosze

7

Może jesteś trans? Może czasem lubisz stać się kobietą?

8 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-05-01 12:22:15)

Black2021 napisał/a:

oczywiscie ze nie ale ja lubie seksowna damska bielizne kocham ja tak mi sie podoba ze sam ja nosze

To sobie ja nos. To twoja sprawa co nosisz na tylku.
Ja ci tylko tlumacze, ze DLA MNIE ten widok wywoluje prawdopodobnie podobna reakcje jak u ciebie widok kobiety ubranej w męskie majtki.

Edit: Wlasciwie to kobiety w meskiej bieliznie wygladaja lepiej.

9

Tak  mam takie marzenia czasem ale ich nie akceptuje za bardzo

Istotka6 napisał/a:

10

Nie mam włochatych pośladków nie rosna mi wlosy

Makigigi napisał/a:

Najlepsze są te włochate poślady okryte odrobiną czerwonej koronki:-D

11

Black2021 napisał/a:

Tak  mam takie marzenia czasem ale ich nie akceptuje za bardzo

Istotka6 napisał/a:

I wszystko jasne. Dla mnie to zjawisko jest obrzydliwe, ale to Twoja sprawa co robisz w swoim domu. I to na tyle.

12

Black2021 napisał/a:

Chodze w damskich stringach nie wiem czemu ale mega to lubie ogólnie jestem biseksualny! Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?

raczej niewygodne smile
A facet w damskich fatałaszkach to nie moja bajka. Może jeszcze pończochy? Sorry, śmiech na sali.

13

Black2021 napisał/a:

Jak dojrzejesz to Ci wyrosną.

14

Mam 24 lata wiec juz dojrzalem

ósemka napisał/a:
Black2021 napisał/a:

Jak dojrzejesz to Ci wyrosną.

15

Ale mnie potepiliscie to nie moja wina ze taki jestem sam do konca tego nie akceptuje i walczylem z tym przez lata na nic,gdybym mogl to zmienic to bym zmienil

adiaphora napisał/a:
Black2021 napisał/a:

raczej niewygodne smile
A facet w damskich fatałaszkach to nie moja bajka. Może jeszcze pończochy? Sorry, śmiech na sali.

16

No to po co zakładasz temat i pytasz o odczucia użytkowniczek? Dlaczego obchodzi Cię zdanie przypadkowych osób z sieci?

Nie obrzydza mnie to, jeśli mowa o jakimś potencjalnym mężczyźnie lub gdyby takie preferencje miał mój kolega, który przecież nie interesuje mnie pod względem seksualnym. Wtedy nic mi do tego, niech tam sobie robi, co chce. Natomiast w przypadku mojego partnera myślę, że to byłoby dużą barierą i znacząco przełożyłoby się na brak chemii. W końcu facet w damskiej bieliźnie nie wygląda podniecająco, tylko jak przebieraniec.

17

Black2021 napisał/a:

Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?

"
Ale mnie potepiliscie to nie moja wina ze taki jestem sam do konca tego nie akceptuje i walczylem z tym przez lata na nic,gdybym mogl to zmienic to bym zmienil"

Nikt Cię nie potępia. Pytasz co o tym myślimy, to Ci odpowiadamy, że nam się to nie podoba. Przecież tego chciałeś, szczerej odpowiedzi. Liczyłes na odpowiedź, że nas to kręci? Być może kogoś to by kręciło. Każdy odpowiada za siebie.

18

Obrzydliwe upodobania, fu!

19

Adiaphora mnue wysmiala! Nie musicie tego akceptowac ale byscie mogli normalnie odpowiedziec tak lub nie

adiaphora napisał/a:
Black2021 napisał/a:

raczej niewygodne smile

20

Słabo się leczyłeś

21 Ostatnio edytowany przez Black2021 (2017-05-02 08:55:02)

Tak jak i twoja stara kaszalocie

Anet19 napisał/a:

Słabo się leczyłeś

22

Nieuprzejmym trollom dziękujemy. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » chodze w damskich stringach

Zobacz popularne tematy :