Chodze w damskich stringach nie wiem czemu ale mega to lubie ogólnie jestem biseksualny! Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?
Obrzydliwe? Nie..
Smieszne trochę...
Dlaczego śmieszne?
Czy kobieta w meskich slipach jest dla ciebie bardziej seksowna?
Najlepsze są te włochate poślady okryte odrobiną czerwonej koronki:-D
oczywiscie ze nie ale ja lubie seksowna damska bielizne kocham ja tak mi sie podoba ze sam ja nosze
Może jesteś trans? Może czasem lubisz stać się kobietą?
8 2017-05-01 12:19:45 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-05-01 12:22:15)
oczywiscie ze nie ale ja lubie seksowna damska bielizne kocham ja tak mi sie podoba ze sam ja nosze
To sobie ja nos. To twoja sprawa co nosisz na tylku.
Ja ci tylko tlumacze, ze DLA MNIE ten widok wywoluje prawdopodobnie podobna reakcje jak u ciebie widok kobiety ubranej w męskie majtki.
Edit: Wlasciwie to kobiety w meskiej bieliznie wygladaja lepiej.
Tak mam takie marzenia czasem ale ich nie akceptuje za bardzo
Może jesteś trans? Może czasem lubisz stać się kobietą?
Nie mam włochatych pośladków nie rosna mi wlosy
Najlepsze są te włochate poślady okryte odrobiną czerwonej koronki:-D
Tak mam takie marzenia czasem ale ich nie akceptuje za bardzo
Istotka6 napisał/a:Może jesteś trans? Może czasem lubisz stać się kobietą?
I wszystko jasne. Dla mnie to zjawisko jest obrzydliwe, ale to Twoja sprawa co robisz w swoim domu. I to na tyle.
Chodze w damskich stringach nie wiem czemu ale mega to lubie ogólnie jestem biseksualny! Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?
raczej niewygodne
A facet w damskich fatałaszkach to nie moja bajka. Może jeszcze pończochy? Sorry, śmiech na sali.
Nie mam włochatych pośladków nie rosna mi wlosy
Jak dojrzejesz to Ci wyrosną.
Mam 24 lata wiec juz dojrzalem
Black2021 napisał/a:Nie mam włochatych pośladków nie rosna mi wlosy
Jak dojrzejesz to Ci wyrosną.
Ale mnie potepiliscie to nie moja wina ze taki jestem sam do konca tego nie akceptuje i walczylem z tym przez lata na nic,gdybym mogl to zmienic to bym zmienil
Black2021 napisał/a:Chodze w damskich stringach nie wiem czemu ale mega to lubie ogólnie jestem biseksualny! Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?
raczej niewygodne
A facet w damskich fatałaszkach to nie moja bajka. Może jeszcze pończochy? Sorry, śmiech na sali.
No to po co zakładasz temat i pytasz o odczucia użytkowniczek? Dlaczego obchodzi Cię zdanie przypadkowych osób z sieci?
Nie obrzydza mnie to, jeśli mowa o jakimś potencjalnym mężczyźnie lub gdyby takie preferencje miał mój kolega, który przecież nie interesuje mnie pod względem seksualnym. Wtedy nic mi do tego, niech tam sobie robi, co chce. Natomiast w przypadku mojego partnera myślę, że to byłoby dużą barierą i znacząco przełożyłoby się na brak chemii. W końcu facet w damskiej bieliźnie nie wygląda podniecająco, tylko jak przebieraniec.
Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?
"
Ale mnie potepiliscie to nie moja wina ze taki jestem sam do konca tego nie akceptuje i walczylem z tym przez lata na nic,gdybym mogl to zmienic to bym zmienil"
Nikt Cię nie potępia. Pytasz co o tym myślimy, to Ci odpowiadamy, że nam się to nie podoba. Przecież tego chciałeś, szczerej odpowiedzi. Liczyłes na odpowiedź, że nas to kręci? Być może kogoś to by kręciło. Każdy odpowiada za siebie.
Obrzydliwe upodobania, fu!
Adiaphora mnue wysmiala! Nie musicie tego akceptowac ale byscie mogli normalnie odpowiedziec tak lub nie
Black2021 napisał/a:Chodze w damskich stringach nie wiem czemu ale mega to lubie ogólnie jestem biseksualny! Pytanie do dziewczyn co sądzicie o takich mężczyznach co chodzą w damskich stringach i czy jest to dla was obrzydliwe?
raczej niewygodne
Słabo się leczyłeś
21 2017-05-02 08:54:23 Ostatnio edytowany przez Black2021 (2017-05-02 08:55:02)
Tak jak i twoja stara kaszalocie
Słabo się leczyłeś
Nieuprzejmym trollom dziękujemy. Pozdrawiam, Cslady