Agresywny narzecxonu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Agresywny narzecxonu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Agresywny narzecxonu

Witajcie potrzebuje rady sad jestem z moim facetem od 4 lat, w sierpniu miał być nasz ślub. Od kilku miesięcy nam się średnio układa, ale wczorajszy dzień przelał szale goryczy. Pokłóciliśmy się o mało ważna rzecz a mojemu narzeczonemu puściły nerwy - rzuciła mną 2 razy na kanapę, ściskał za rękę i popychał, wyzywając przy tym od najgorszych!! Było to pierwsze takie zachowanie ale byłam przerażona i bałam się strasxnie.. wyprowadził się od razu i od tego czasu cisza... czy wybaczyły byście takie zachowanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Agresywny narzecxonu

Nie zdecydowanie nie, jeśli zrobił to raz to tym bardziej zrobi to po ślubie

3

Takiego zachowanie nie.

4

Co było powodem takiego zachowania?

5

Nie, uważam, że szacunek jest podstawą. Na ile sobie pozwalasz, tak bedziesz traktowana. Nie odpuszczaj, z czasem bedzie coraz gorzej.

6

Haribo1898 napisał/a:

Czy wybaczyły byście takie zachowanie?

Nie. Jak ktoś nie potrafi panować nad sobą to lepiej, aby nie przebywał z innymi ludźmi, bo stanowi zagrożenie dla innych. Jak wróci i będzie chciał powrotu to nie słuchaj jego skamlenia tylko odwołaj ślub.

7

jak od kilku miesięcy wam się średnio układa a na dodatek on jest zdolny aby Tobą szarpać i  Cię wyklinać to chyba ślubu nie zamierzasz z nim brać? Możesz wybaczyć, to bardzo chwalebne i po chrześcijańsku, ale trzymaj się od niego z daleka smile Ryzyko, że może Cię kiedyś uderzyć, jest wysokie.

8

A widzisz ja jestem że swoim od 2.5roki miłość zaręczyny, ślub za 1.5roku ma być.. A on Coraz więcej pije, i jak mu tłumacze że nie powinien itp to zaczynają się awantury.. I mnie obraża. Nie dochodzi do przemocy ale obelgi dla mnie to to samo. Kocham Go jak diabli... Ale on mnie tak rani...

9

Przygnębiona, spoko majonez, na przemoc tez przyjdzie pora, cierpliwości. Żartuje. Po ślubie on się zmieni. Twoja miłość go uleczy. Będziecie żyli długo i szczęśliwie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Agresywny narzecxonu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024