Prezent na komunie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent na komunie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-04-25 16:07:30)

Temat: Prezent na komunie

Dzień dobry jako że wypadłem dawno z obiegu co się teraz daje dzieciaką na komunie, pieniądze wiem ale wolałbym tego uniknąć z tym bywa różnie
Myślałem o konsoli do gier chłopak lubi dużo grać szczególnie w gry piłkarskie: [nieregulaminowy link - usunięte przez moderację]

Zobacz podobne tematy :
Odp: Prezent na komunie

Jak lubi grac to proponuje podarowac mu prawdziwa pilke i zabrac  do parku czy na boisko. Lepszy jest ruch na swiezym powietrzu niz meczenie tylka przed telewizorem czy komputerem, moim zdaniem oczywiscie xd

(Jesli zdecydujesz sie na pilke to zrobcie wielki rodzinny mecz big_smile Kto wygra ma wiekszy kawalek ciasta tongue )

3 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-04-26 18:28:46)

Ktoś link skasował, dziś wskoczyła promocja ten xbox za 1249 zł w [spam] jeszcze bardziej mnie to zachęca

4

dariusz.g napisał/a:

Ktoś link skasował, dziś wskoczyła promocja ten xbox za 1249 zł w [spam] jeszcze bardziej mnie to zachęca

No przecież Ci napisano, że był nieregulaminowy.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent na komunie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024