Niby nic a wkurza... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Niby nic a wkurza...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Niby nic a wkurza...

Hej,
po nie udanym 3-letnim związku i kilku rozczarowaniach oraz krótkiej przerwie(a może długiej?) postanowiłem wrócić do "gry".

Zważywszy iż prawie wszystkie wcześniejsze relacje z dziewczynami były z internetu postanowiłem poszukać "szczęścia" w realu.

Nie będę opisywał szczegółów próby wyrwania dziewczyn ale narazie były dwie i jedna z nich zachowała się bardzo kulturalnie i w ogóle ale nic z tego bo miała chłopaka.

Natomiast druga jest wolna i po kontakcie z nią na fb odezwała się po 1 dniu, przepraszała że tak długo więc pomyślałem że ok ,fajnie. Popisaliśmy trochę i przypomniałem o kawie którą proponowałem na żywo i ... wiadomość przeczytana, 3 dni brak odzewu? nie ogarniam zważywszy iż widać ją że jest dostępna.

Nic mnie tak nie denerwuje jak brak odzewu big_smile No nic, poczekam do końca świąt na odzew, jeśli go nie będzie to jednak przypiszę do niej łatkę że szkoda czasu na nią. A kontakt z nią będę raczej miał bo pracuje w takim miejscu gdzie ja często bywam, no ale to już będę chyba z nią gadał tylko służbowo... co wy na to? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niby nic a wkurza...

Gdyby była zainteresowana, odezwałaby się jak najszybciej.

3

A może przestań dziewczyny "wyrywać" a spróbuj je sobą zainteresować... wink

4 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-15 07:13:11)

Brak odpowiedzi, to też odpowiedź. A na kawę się zaprasza, a nie proponuje lub wspomina. Chcesz uzyskać jansą odpowiedź, zadaj jasne pytanie.

5

proponowałem kawę czyli zapraszałem na kawę... już mniejsza o szczegóły, nie chciałem rozpisywać długiej powieści.

Żeby ją sobą zainteresować trzeba się chociaż raz spotkać, bo jak inaczej to zrobić?

A że brak odpowiedzi to też odpowiedź to wiem wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Niby nic a wkurza...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024