Miłość po alkoholu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Miłość po alkoholu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Miłość po alkoholu

Chciałam się Was poradzić w pewnej sprawie.
Czy według Was mężczyźni (w sumie kobiety też) po alkoholu mówią prawdę, to co naprawdę myślą? Już któryś raz facet którego kocham, z którym łączą mnie dosyć skomplikowane relacje wyznał, że mnie kocha. Jak go kiedyś zapytałam, że skoro mnie kocha to dlaczego nie chce być ze mną. Jego odpowiedź brzmiała: "Bo jestem złym człowiekiem". Wczoraj było to samo. Napisał że mnie kocha, że chce mieć ze mną dzieci. Jednak jak się spotykamy i jest trzeźwy to traktuje mnie jak koleżankę. No może coś więcej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość po alkoholu

Jest takie powiedzenie "nigdy nie wierz w to co ktos mowi po seksie i po alkoholu" wink

3

Zmień nick na Matka Teresa Reaktywacja, bo bardziej będzie pasował.
Jakiś gościu, który ma siebie za nic i po schlaniu się, ledwo składa wyznania miłości, wizję dzieci i nie wiadomo czego, wywołuje u Ciebie szybsze bicie serca i marzenie o wielkiej miłości. Oczywiście wielkiej miłości dopiero po tym jak Ty go wybawisz, jak będziesz z pełnym poświęceniem wywlekała go z jego dołu, który sam sobie wykopał, a na koniec będziecie żyli długo i szczęśliwie. Ty w poczuciu dobrze wykonanego zadania zbawienia, a on wdzięczny Ci po wsze czasy, że go wybawiłaś.
Weź się obudź.

4

Ja po alkoholu kocham połowę kobiet, taka prawda.

Miewałem też seks z kobietami, które średnio mi się podobały, ale były chętne, a mi butelka wina lub 3 piwa bardzo pomogły. I wszystkie je kochałem. Zaraz po alkoholu, bo potem był koniec miłości i kac.

5 Ostatnio edytowany przez Amethis (2017-03-14 00:53:32)

ankaa91 napisał/a:

Czy według Was mężczyźni (w sumie kobiety też) po alkoholu mówią prawdę, to co naprawdę myślą? Już któryś raz facet którego kocham, z którym łączą mnie dosyć skomplikowane relacje wyznał, że mnie kocha. Jak go kiedyś zapytałam, że skoro mnie kocha to dlaczego nie chce być ze mną. Jego odpowiedź brzmiała: "Bo jestem złym człowiekiem". Wczoraj było to samo. Napisał że mnie kocha, że chce mieć ze mną dzieci. Jednak jak się spotykamy i jest trzeźwy to traktuje mnie jak koleżankę. No może coś więcej.

widzisz gdyby był w stanie się komunikować adekwatnie do tego co mu tak się "roi"
"prosto w oczy" na trzeźwo, nie miałabyś takich zagwozdek
sprzeczność sygnałów wink

powodów może być wiele, czy jest to prawdą, być może
czy jest to zdrowe, no do dyskusji big_smile, patrząc na wpis T-28, może to świadczyć o zwykłym "ciśnieniu w krzyżu" big_smile
czy rozsądne jest że na opinii z neta próbujesz budować swoją decyzję, zamiast pogadać z nim na trzeźwo??

Klio napisał/a:

Jakiś gościu, który ma siebie za nic i po schlaniu się, ledwo składa wyznania miłości, wizję dzieci i nie wiadomo czego, wywołuje u Ciebie szybsze bicie serca i marzenie o wielkiej miłości.

przecież każdy ma prawo do miłości,  Ci którzy jej nie dostali też,
to przecież tu największe "pragnienie" big_smile

przynajmniej w początkowej fazie

Iceni napisał/a:

Jest takie powiedzenie "nigdy nie wierz w to co ktos mowi po seksie i po alkoholu" wink

nie, no to dobre Iceni

po alko spoko, ale po seksie??
po "nagrodzie"
największe manipulacje i obietnice, przecież przed big_smile big_smile

chodź z perspektywy kobiety, mówienie po seksie i nie wiara, może być logiczne big_smile wierzenie to już sprawa prywatna big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Miłość po alkoholu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024