Witam.poznałam jakis czas temu 32 letniego mężczyznę. Jest uroczy dogadujemy się super jest ta chemia jednak jest problem...odnośnie jego upodobania seksualnego...otoz na początku zaznaczył mi ze kiedyś chcial by sprobowac 3 gdyby fajnie ulozylo sie nam zaznaczył ze z mezczyzna żebym zazdrości nie czuła. Powiedziałam mu ze no może jak będzie ok to kiedyś można spróbować. Po jakimś czasie doszlo do seksu wszystko super cacy ale on w dniu seksu stwierdził ze juz chce ten 3 ze nie chce czekać juz i ze fajnie bylo by spotykać sie z ta trzecia osoba okolo raz na miesiąc dla urozmaicenia....z tym ze delikatnie zaznaczył ze jak nie będę chciała to pożegnamy sie ponieważ on chce tego i on wie ze tak będzie chcial mimo ze nie próbował z tego co mówi nigdy... Wchodzić w to? Czy on jakiś dziwny jest?
1 2017-03-10 20:48:17 Ostatnio edytowany przez m-wojcik-90 (2017-03-10 20:49:11)
Jak lubisz na..... dwa baty?! A on jest hetero czy bi?
Z tego co mówił hetero. Tylko chodzi mi o to czy z tego moze wyjść cos fajnego bo on pewny jest ze tak bo co innego zabawa a co innego to jako zabicie rutyny czasami ale obawiam sie ze ja uczuciowo wpadne a on ...
Witam.poznałam jakis czas temu 32 letniego mężczyznę. Jest uroczy dogadujemy się super jest ta chemia jednak jest problem...odnośnie jego upodobania seksualnego...otoz na początku zaznaczył mi ze kiedyś chcial by sprobowac 3 gdyby fajnie ulozylo sie nam zaznaczył ze z mezczyzna żebym zazdrości nie czuła. Powiedziałam mu ze no może jak będzie ok to kiedyś można spróbować. Po jakimś czasie doszlo do seksu wszystko super cacy ale on w dniu seksu stwierdził ze juz chce ten 3 ze nie chce czekać juz i ze fajnie bylo by spotykać sie z ta trzecia osoba okolo raz na miesiąc dla urozmaicenia....z tym ze delikatnie zaznaczył ze jak nie będę chciała to pożegnamy sie ponieważ on chce tego i on wie ze tak będzie chcial mimo ze nie próbował z tego co mówi nigdy... Wchodzić w to? Czy on jakiś dziwny jest?
Taa...nie próbował, ale jest już pewny, że raz na miesiąc będzie uprawiał seks grupowy, dobre. ![]()
Czyli już mały szantażyk: albo "trójkącik" albo "do widzenia".
I Ty jeszcze się zastanawiasz?
Wiem ale pierwszy raz od dłuższego czasu zauroczylam sie poważnie stad aż sama nie wiem mimo ze to szantaz
Trolololo.
Trolololo.
Daj sobie popisać, bo nudno na forum. ![]()
Akurat trolem nie jestem i liczyłam na pomoc a nie zarzuty ze trol jestem
Wiem ale pierwszy raz od dłuższego czasu zauroczylam sie poważnie stad aż sama nie wiem mimo ze to szantaz
Ok. zauroczenie zauroczeniem, ale na litość boską, On Ci już stawia warunki, jeżeli teraz je wykonasz to będzie Cię miał w garści i zawsze tak będzie z Tobą postępował.
Harvey napisał/a:Trolololo.
Daj sobie popisać, bo nudno na forum.
Nudno bo trole nudne ![]()
Przydalby sie jakis wyzszych lotow niz "nie jestem trolem, jestem rodzynem! I to prawda najprawdziwsza co pisze" ... bla bla bla... nuda ![]()
Z tego co mówił hetero. Tylko chodzi mi o to czy z tego moze wyjść cos fajnego bo on pewny jest ze tak bo co innego zabawa a co innego to jako zabicie rutyny czasami ale obawiam sie ze ja uczuciowo wpadne a on ...
To zależy co kto lubi . Moim skromnym zdaniem to on traktuje Cię przedmiotowo. W tym układzie, bo związkiem to tego nazwać nie można ty masz tylko jedno zadanie, głośno tego nie powiem bo nie chcę Cię obrazić i to wszystko.
12 2017-03-11 10:35:15 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-11 10:35:52)
E, dlaczego od razu trolololo? ![]()
Jeden facet zaproponuje seks bez zobowiązań wprost w układzie "klasycznym" inny będzie kluczył i opowiadał jakieś bajki o swoim życiu a ten "od razu zaznaczył" o co mu chodzi, bo ma takie a nie inne upodobania. Od samego początku (zaznaczenia w rozmowie) wiadomo było w czym rzecz. Facet szuka seksu, seksu urozmaiconego a żeby jej nie wystraszyć, to na początek jedynie zasugerował kwestię.
No dobra, ale od "chciałbym spróbować" do "będziemy tak robić raz w miesiącu albo spadaj" jest kawałek drogi
Mnie też się różnorakie figury marzą, ale tego to bym na drzewo pogoniła, zwłaszcza przy tak krótkiej znajomości. Jeszcze mu się co miesiąc przypomni jakaś kolejna fantazja i przedstawi jej grafik: poniedziałki - trójkąt, wtorki - zabawy analne z użyciem zielonych warzyw, środy - swing, czwartki - publiczne upokorzenie w lateksowych wdziankach, piątki - klasyczny seks, soboty - bukkake i niedziele - odpoczynek i zapiekanki makaronowe z krewetkami oraz Nutellą ![]()